Melko kylmä !... mut se ny ei vissiin tullu kellekkään yllätyksenä ;)
1836535obrm3y2yfk.gif
Reippaasti läksin kuiteski aamul lenkil, hiukka ehkä liiotetul vaatetuksel... Sen verta vilu siel oli, et Petri ei paljoo piennarta nuuskinu, vaan päättäväsesti laitto tassuu toisen eteen niin, et hyvinki nopsaan oltiin lenkki tehty... ja ku kert kiire oli, ni mulla sen mukasesti hemmetinmoinen hiki 8/ Liika on siis liikaa tässäki asias !

Töissä en kauaa viihtyny, vaan ripeesti tein hommat pois alta kuleksimasta ja tulin takas kotiin... ja kun vaihtoehtona olis ollu siivoominen tai sit Jaajon sanoin ottaa pala rauhaa, ni arvakkaa kumman tein ?
Menin siis maata ja ihan pikkaset 5 tunnun päikkärit siin sit kiskasinki :)

Päiväsopan söin ennen maata menoo ja äsken meni taas totuttuun tapaan kaks makiaa soppaa... Hetki sit tultiin Alinen tanssireeneistä ja hassuu kyl nyt oon taas valmis menee takas maata...

Suunniteltiin tos, et hiihtolomaviikol mentäs pereinteiseen tapaan skimbaamaan. Laskeskelin, et juur siin kohtii tulis mulla täyteen se 6 viikkoo soppakuuria... eli oiskos se hyvä ajatus lopetukselle ?
Katotaan miten tää etenee... jos sillon on hyvä draivi päällänsä, ni mikä jotten jatkais ! Nyt on kuiteski sellanen olo, et shpsit maistuis ja odottelen jo sitä hiihtolomaa, ku kuuta nousevaa ;)

2337396kvyav29uxd.gif

Täs kohtaa ei muuta, ku oikeen hyvää viikonloppua !
Mä meen pariks tunniks nukkuun ja siittä sit tallille kakkujen kimppuun...
Hyvää Yätä =)
 
1492726mtya03ekqf.gif