Jaahas... taas saa sutata yhen päivän =) Nii se vaa mennä möllötti tääki päivä...ja hengis ollaan ;)

Kalorimäärä tält päivält jää kyl kolmanneksen vajaalle... johtuen siitä, et kanakeitto lens pisi keittiön seiniä ;(
Eli myönnettäköön ny sitte, et se sheikkeri on iha perseestä !!! Asiast kyl varoteltiin, mut oonks mä joskus ennen jotakuta jossain asias uskonu :(

Tyhmäst pääst kärsii siis koko kroppa, mut uskoakseni jään henkiin =)
Petrin kans töräytettiin sellanen reilun tunnin lenkki (ja tyhjäl vattal siis). Lenkin jälkeen päätin rääkätä viel itteeni hiukka lissää ja söin (join) sen ällön mansikkamömmön =( IUUUU, on se vaa sit iha hemmetin pahaa !!! Yks pussi sitä viel jälel... otin meinaan kaikkii makui sen 3.

Nyt joudunki miettimään pääni puhki, et mitäs makua sitte iltapalaks... Asia selvinnee tuotapikaa, kos nälkä alkaa olla aikamoinen !!!

 

No mitäs muuta sit täl päiväl... Aake ja Aline oli liesussa ja isäntä läks Anttonin kans luistinkentälle. Mä lähin sillon samoihin aikoihin Petrin kans sille lenkille :)
Lenkin jälkeen päätin viettää laatuaikaa itteni kans ja laiton veden valumaan poreammeeseen =) JIIIIHAAAA, joha se oliki sit jo toinen kerta siin ammees ja amme asennettiin paikoilleen 2,5 vuotta sitte =)

 

Otin oikke krammarinki mukkaa ja panin tipan ja oikeesti vaan tipan jottai hito vaahto juttuu veden joukkoon:)
Ja kuis sit kävi... Menin veteen, mikä oli iha hemmetin kuumaa, laskeuduin pikkuhiljaa ja aloin tottumaan lämpöön :) Ja sitte töräytin poreet pääl ja nautin ah, nii ihanast tuoksust, musiikist, lämpimäst ja iha kaikest... ja sitte, mahtoks mennä kahtaa minuuttii kauempaa, ku vaahdot alko tuleen jo yli reunojen 8D
Oli se vaa hemmeti hienoo maata siel ammees, ku mies ja poika kauhoo ämpäreil vaahtoa hemmettiin... Olivat onneks tulleet kotiin, jo siin altaan täyttövaihees ;)
Elikkäs se sitte siitä... varsinainen laatuaika ja nautinto iha omasta ittestäni :)

Mut taas, ja jo viidennen kerran... olo on harvinaisen loistava =)

Täst jatketaan kohti huomista.
Huominen tuo tullessaan oletettavasti jongun verran hammasten kiristystä, kos alkaa koulut ja tarhat, mulla normaali työpäivä, isäntä lähtee reissuhommiin hesaan... illalla muksujen harkkareita ja mul olis viel yks kokous... Hommia huomiselle siis riittää =D

Toivotaan, ettei ny tarttis tolleen hiuksia vedellä iha koko päivää ... =)

HUOMISEEN...