Ja loistavasti menee =)))


Mitäs sitä sit keksis kirjottaa, ku ain vaa on niin pirun loistava olo :)
Luulin joteski, et tääl tuun purkamaan jottai käsittämättömii tunnetiloi, raivareit, mielihalui, pakkoliikei yms, yms... Ja uskon kyl, et sitä on odottanu joku muuki ;)
Mut melkeempä on pakko todeta, et elämä tän neljän viikon ajan on ollu helpompaa, ku miettien koko ajan "mitä hittoo sitä söis" :) Ja niihä ne sanooki, et pussiaika on kaikkest helpoin ja työ alkaa sitte ku aletaan syömään ruokaa =D

Noh PLAA PLAA !!!

Raportti: (joski, tääki alkaa oleen melko ykstoikkone)
Aamulenkki Petrin kans... sienisoppa ja puoliltapäivin... viiden aikoihin kanasoppa... ja sit muksujen kans tanssimaan (siis muksut tanssii ja äiti kattoo) =)

Aake alotti kans tänään ton kilpatanssin (juu'u, meijän Aake 4 v.), tosin hänen uransa ei kestäny ku 10 minuuttii ;) Sen ajan mä konttasin siel tanssilattial ja liikuttelin pojan jalkoja valssin tahtiin... käy oletettavasti pienest liikuntasuorituksest ;)

Lähettiin reeneihi vahinkos tuntii liika aikasi (nii on kattokaas energiaa, ettei kellokaa pysy peräs)... ja mentii sit sihe lähi litliin kuluttaa aikaa :)
Pelkkiä heräteostoksia koko kori täynnä lähettiin sielt ulos...
mut vessa kiiltää näil näkymin ehkäpä jo huomenissa :)))
Muksuille ostin nannapussit ja ittelleni HYPPYNARUN, mis on oikkee tietokone kahvassa (ohjekirjan mukaan se on tietokone)... laskee ajan, hypyt ja jos painon laittaa, ni kaloritki =)

Ehtoon tavotteena ois viel hyppii X määrä ja sen sitte raportoin huomenna, sikälimikäli oon hengissä ;)

Aake tossa äskö haahuili hassun näkösenä ja pelaili välil Röllitietsikkaa... kysyin muutaman kerran, onks kaik jees? Ja, on on vastas hän !
Sitte se mennä mätkähti toho soffalle ja mä aattelin piruuttani tuupata kuumemittarin kainaloon, hiuka ku sälli oli lämpimän olonenki.
39,3 näytti mittari... että jotta, kait sitä ollaan sit koko jengi koht influenssassa... saakeli soikoon ;( Että mä vihaanki kaikkia tauteja !!!

Aake pääsee huomiseks naapurin navettaan paranemaan, eikä tartte mennä tarhantätejä kiusaamaan 8)

Mää menen töihi, sieltä suoraan salille...sitte bailatiinoon... sitte xtravaganza kerhoon... sitte vaakalle ja sit alkaaki jo tehari :)

Ja huomenna siis taas suuri päivä... neljä viikkoa takana ja vaaka kutsuu =) Ai että muo jännittää ;)