No niin... melkosta rumbaa oli toi menny vkl ja kävi vähän niinku arvelinki... eli perjantai meni pitkäks, lauantai alko jo ennenku pe oli valmis ja sunnuntaihin siirtysin ihan sit samaan putkeen ja silti joutusin siirtämään muutaman kakun noutoaikaa parilla tunnilla 8O
Sunnuntainakaan en siis saanu tänne kirjotettua, kos nukkumatin iskut vajotti mut tainnoksiin, hiukka ennen ku sängyn näin !

739041fk5h52pbo8.gif

Ja sit päästäänki tunnustusosioon...
Eli suunnitelma oli olla ihan tasan tarkkaan sopilla koko vkl, mut toisin sit kävi 8(((
Tekosyitä vois olla vaikka kuinka hienoja... mut paan nyt nämä:
-Hääparilla erilainen menu, eli oli pakko hiukka koemaistaa = ei hyvä juttu paksulle !!!
-Aika oli niukilla, joten soppien sekottamiseenki vaadittu aika oli liikaa = ei kovin uskottavaa, mut näin se vaan oli ;)


808344mzmuz2zkdy.gif

Napsisin lennossa kitaani pääasiassa pelkkää tollasta proteiinia, eli kalaa ja lihaa... eli jos siittä sais ees pienen synninpäästön, ni eiköhän täst selvitä =)
Pakko kuiteski myöntää, et luonnon päälle ottaa, miten tyhmä ihminen voikaan väsyneenä ja kiireessä olla !!!

Oikeesti olin suunnitellu, et otetaan herkkupäivä nyt kuuden viikon soppakuurin loppumisen kunniaks heti keskiviikkona...
Nyt kuiteski ruoskin itteeni sen verta, et tuo päivä siirretään joko ens lauantaille taikka sunnuntaille ja sitte teen uudestaan päätöksen, että jatkuuko soppailu vaiko mitä...

Tänään oon syöny kaks soppaa ja taas kiireessä yhen patukan... aamulenkin tein ja heppojen kans sellanen reipas viis kilsaa käppäiltiin nyt ehtoolla :) Jaa nii ja kaupassa hörhöiltiin muksujen kans muutama tunti ja eiks seki jottai kuluta ?

Nyt sitte aika toivotella hyvät yöt... huomenna varmaan ainaski viel kirjottelen tänne ja ylihuomennaki... mut sit voi olla, et alkaa tekeen aikataulut taas tiukkaa !

2395105jb0hjbazz0.gif