Hei vaan hei...
Tääl ollaan ja taisin muute jauhaa soopaa viime lauantaina, ku väitin et ois niinku "vimppa" lauantai kotosalla, sit niinku ennen häärumbaa ! Eli ei pitäny paikkansa... ens viikolla siis vast sit ;)
742468m9g2d9dg9a.gif
Elikkäs elikkäs... tää oli aika tämmönen erilainen päivä ! Oli määrä mennä ja viipottaa noitte ruottinmaansukulaisten kans pisin ja poikin... mut kuis ollakkaa naapurin setä soitti ja sanos, et ny alkais sit niinku puusavotta silleen parin tunnin pääst ! Eli sahuri tuli tekeen lautoja hänen tapaninpäivän puista ja mää olin sit luvannu, et meijän mutsi ottais ne pinnat sitte siittä, ni ei jää sit hänen huoleks sellaset hukkapalat =)
Meijän Junnu läks tietty jo aamusta Alastarolle rekkakisoja kattomaan mun mutsin siskon miehen kans... mut jätti onneks Anttonin kotio ja saatiin me viel Rikuki jeesaamaan, joten mikäs meil siel sit olles :) Takareidet tuli vaan kipiäks ja huominen kertoo sit loput kipupisteet ! Huomen on kuulemma vapaapäivä (puutöist) ja maanantain sit jatkuu ja heti aamusta kello 7.00... Eli ny luulis sit kaloreitte palavan ;)))
719834itvav4msnz.gif
Jaa nii... ja mä pääsin muute leikkimään moottorisahallaki ;)

Aamulenkkien suhteen oon tullu vissiin laiskaks... eli isäntä hoiti koirankusetuksen jälleen !
Puolilt päivilt söin yhen sopan ja hetki sit taas ne kaks makiaa iltapalaks =)

Olo ihan proo ja ny näyttää päiviä olevan ton 10 tuol mittaris, eli käytännös 9 kokonaist päivää jälellä 8D
Ny maata, et jaksan taas herätä koht =)
977270f3vqafo8u4.gif

Eli hyvää yät !