Enkä mä taida lähtee (ees) kulumallakaa ;)))...

Ens alkuun,
OIKEEN ONNELLISTA JA KIINTEÄMPÄÄ VUOTTA 2010 !!!
Enkä mä tarkota, et tarttis syödä tyhjiötä (roikkuvia nahkoja) täydemmäks vaan, silleen oikeesti, juu nou :)

Loppurutistuksen kans, niinku arvata saatto... kävi just nii, et kilot pysys ihan paikallansa !!! Ja joulunaikaankaan kilot ei muo ahdistellu (kiitos räkätaudin, joka vei makuaistin)... mut joulun jälkeiset päivät toiki sit ansaitun loman ansiosta muutaman lisäkilon Paksurouvan vyötäisille =O

Eli ny o sit syöty ja juotu yllä olevaan pisteeseen asti... tää päivä menny jo huomattavasti kevyemmin ja huomenna nokka onki sit jo kohti Auran ihmeelliseen ja kiinteyttävään toimipisteeseen !!!
Tänään tulee tasan vuosi siittä kun projektin alotin... siis tän xtravaganzan ja kuulemani mukaan sopimusta saa jatkaa edullisempaan hintaan vielä puol vuotisen tähän päälle =) Ihan tarkkaa tietoa mulla ei siittä ole, kos on nuo käynnit jäänny vähän vähäselle ihan oikeen kiireen, eikä seliselien takia !!! Mut huomenna tuo vissiin sit selvinnee mulle tarkemmin :)
Nyt omien laskujeni mukaan aikaa pitäis olla vähintäänki yhteen kertaan viikossa salilla käymiseen ainaski äitienpäivään asti ja sen jälkeen seuraavan kerran sitte taas syssymmällä ! Eli kesä on Wanhan Tallin suhteen loistavassa jamassa... ja riittävän kiire, ku siel on, ni ei pal saleja ees tarvita ;)


Kävelly oon edelle ja pakkasista huolimatta urheesti melkeempä joka päivä... muutama poikkeus on ollu ja isäntä on niitten päivien osalta hoitanu sit Petrin kusetuksen ;)
Polven kans oon menossa pieneen operaatioon täs keväämmällä ja sanoinki lekurille, et jos leikkaus saadaan hoidettua ennen kesäkiireitä, ni pääsisin kävelemään portaita taas etuperin, joka taasen nopeuttaa selkeesti työntekoa ;)
Eli kipiä on polvi joo ja magneettikuvauksen tulosten jälkeen kipu on ollu selkeesti kovempaa... eli pääkoppaa vois joku operoida hiukka samantein ;)))
Käsi taasen alkaa mennä parempaan suuntaan, eli nää lepopäivät joulun jälkeen on tehny ihan tehtävänsä... piiperryshommia koitan kuiteski hiukka välttää ja niitten suhteen myöski aatella ergonomisempia asentoja... käden kans ku tarttis viel loppuelämä elää yhteistyössä :)

Ulkoon on ollu hitommoinen vilu täs jo muutaman päivän, mut kaimaar seki siit sit jossain välis alkaa lämmetä, kesää kohti ku mennään :)
Koitan parhaani mukaan pitää väestön ajantasalla asioitteni suhteen... huomen joka tapaukses alkaa painonpudotus vuosmallia 2010 ja aseet on samat, ku tasan vuos sitte... sikälimikäli se Auralle passaa :)))

Piiaa, Kyökkistä, Tarjuskaa, Muumimammaa, Pinkkistä, Hukkista, Annulia ja sitte niitä jo viime vuonna alkuvuodesta kadonneita kanssasisaria peräänkuulutan ja mukaan haastan toimintaan saada roppa taas kesäkuntoon !!!
 



Hyvää yötä ja huomiseen...