Selvisinhä mä eilisest... vaiks oli se vaikia =)   En päässy yhtään surffaileen ja luulin et mut on ehkä hyljätty iha kokonaan, ku vuodatusta päivitettiin ;) Nyt on koko vuodatushärdelli niippal eri näköne, et saas kattoo löytyyks kaik tarvittavat nappulat tän päivän aikana 8D

Mut siis kiitokset Tuomakselle (tää vuodatuksen hallitsija) tästä varmasti vielä paremmin toimivasta sivustosta =) Löysin jo muutaman huippuhyvän parannuksen meinaan :)

 

Ja asiaan... Eilinen meni oikeesti hienosti !!!
Yö ei menny hyvi. Aaken kans ku otettiin päivätorkut sillo sunnuntaina uimisen jälkeen (16-19.00)... ni ei sit yöllä oikkee toi uni maittanu. Yleisesti ottaen mul ei ol mittää vaikeuksii nukahtaa, olkoon sit kummoset unet tai unettomuudet takana ;)
Joskus siin kolmen jälestä (varmaan) sit nukahdin ja kuudelta pomppasin jo pirteenä ylös.
Töissä söin (no okei, join) mun sienisoppani, siin joskus 10 hujakoil... siin kohtaa mul oliki oikeesti aikamoinen nälkä, ku käytiin Petrinki kans lenkil heti aamutuimaan. Ja oli siel kylmä... mahtoks 20 pakksastet riittää... Ei ol mikkää laihojen, saatikka laihduttajien keli ;(

Töitte jälkeen (tulin kottiin jo siin kahen jälest) söin vihanneskeiton... se oli edelleen hyvää. Käsittämätöntä on, mite hyvi nää n.160 kalorii sisältävät satsit pitää näläntunteen poissa =D
Se hemmo suositteli jakamaan pusseja osiin, mut kyl mää itteni tuntien vedän mielummin miehekkäämmäm satsin kerrallaan, ku et söisin pikkusatseja useemmin =)
Rouva Hoon kans oli määrä lähtee ehtoolla salille... mut hiuka tuli mutkia matkaan ja jätettiin sit väliin. Tänään on tiedossa vähä pitempi lenkki mulle ja Petrille, ku o toi ilmaki vähä suotusampi :)

Emmää itteeni kauhian reippaaks sanois... mut kaikenkaikkiaan olo on loistava ja kävimpäs pikimilttäni tuos vaakallaki ja voi luoja mite onkaan numerot pienentyny. En kyl kerro viel teil, saatte kärsii sinne torstai-iltaan, jollon saan virallisen "viikkopudotus" tuloksen :)

Eile illal, ku kert vuodatukseen ei sisäl päässy mistään kolost, ni oli hyvää aikaa lueskella ihmisten mielipitei täst xtravaganzasta. Suuntaan ja toiseen oli ajatukset ja kokemukset... kuiteski löysin enämpi niit onnistuneitten tarinoit =) Julma tosiasia kuiteski on, et sitte ku painoo on saatu tippumaan enämpi taikka vähempi... ni sitte alkaa se työ jotta saadaan ylläpidettyä se valtavan kaunis lopputulos, mikä tän "kidutusjakson" ansiosta ollaan aikaan saatu =)))
Sellasen idiksen mä kans bongasin noilt keskustelupalstoilt, et noit pusseja voi sekotella vähä eri taval ku mitä ohjekirjas lukee :)
Suklaan makusta kaffen joukkoon... kanelia vaniljan sekaan, valkosipulia sienisoppaan ja ja ja... Elikkäs maustaa saa mausteilla, ei kuiteskaa kilolla perunaa ;)
Noh mä sitte heti illalla testaamaan... otin toffee-suklaan ja laitonki sihe nestettä vaan sen 1 dl... ku ohjeessa sanotaan 2,5-3 dl. Ja voi taivas että oli hyvää... Sain siis suuhuni neljännen päivän iltana jotain oolmoust kiinteää ;)
Nyt siirryn keittöön, alotan leipomisurakan ja toivon, et ämmäst löytyy sen vert selkärankaa... ettei herkut ajaudu suuhu =)

Ehtooseen =)