Aika menee jokseenki, jotten sanois, nopiasti =/


Tilanne on kuiteski se, että syöty on epäsäännöllisen epäsäännöllisesti ja liikaa... mut paino ei jostain syystä ol suurempia harppauksia tehny  =) Kait ne määrät on sit vaan ollu sen verta nafteja ja liikunta "sopivaa"... vaiks siel salilla en ol tosiaan vieläkään ehtiny piipahtaa =(
Torstaina ois taas ryhmätapaaminen, mut minämamma oon särkkiksessä, joten taas ja jälleen kerran se jää väliin :(
Aattelin kyl pysähtyy menomatkalla (matkan varrella ku kert on)  vaakalla... sen verta pitäis olla aikaa :)))
Tanitan lukemat antaaki sit sopivasti osviittaa juhannuksen hauskanpitoon 8)
 Ja sit asiaa JUSSISTA !!!

Meijän joukkue lahtaa ittensä autoon sellasella aikataululla, että ollaan Tampereella 12 reikä reikä =)
Särkkiksessä vietetään koko päivä... ilmasta riippumatta (niin ollaan tehty ain ennenki) ja pukeutuminen tietty sään mukaan :)
Omat eväät otetaan mukaan, kos tällasen joukkueen ruokkiminen tulis baarihinnoilla aivan liika kalliiks... eikä noilla muksuilla ol koskaan samaan aikaan nälkä !!! Ja näin ollaan tehty taas ain ennenki, täähän on jo 11 vuos peräkkäin aatonaattona huvipuistossa ;)
Mun veljen perhe toimii samalla tavalla, eli sieltä suunnalta on tulossa 5 hengen joukkue matkaan mukaan =D
Kyökkis perheineen tulee Särkkikseen 15.00 jälkeen (olikse noin Kyökkis?)... Käsikädessä tuskin siellä liikutaan, eli jossain voitais johonki aikaan oikeen treffatakki... jos siis paikalle on tulossa muitaki bloggajia :)
Huvipuiston iha viimesessä nurkassa näyttää kartan mukaan olevan se uus laite Tyrsky, enne siinä kohti oli se karuselli ja picnikalue... Se vois olla hyvä treffipaikka, eiks jep ???

Näillä puheilla ja ellei joku muu ol jotain muuta mieltä...
Ni TREFFIT SÄRKÄNNIEMESSÄ, JUHANNUSAATONAATTONA, TYRSKYN KUPEESSA... EKAN KERRAN KELLO 13.00 JA SEURAAVAKS VAIKKAPA KELLO 16.30,
ni o Kyökkiski saapunu paikanpäälle :)))

Se oli siis sotasuunnitelma aatonaaton suhteen...
Kun huvipuistosta meijät heitetään ulos, ni matka jatkuu Kyökkiksen luo Iittalaan =)... Tarkempi sijainti Kyökkiksen takapihalle jaetaan heille, ketä oikeesti paikalle on tulossa... tää sopinee kaikille osapuolille =D
Juhannusaattona sitte oli se tutustumiskierros Kultasuklaan tehtaaseen + kaiki muut paikat, mihen Kyökkis meidät opastaa =)
Kultasuklaan tehtaan oven eteen siis juhannusaattona 12.00  :)
Osoite: Lasimäki, 14500 IITTALA... (Lasimyymälän takana 50 m, punainen rakennus)
Suklaamaistiaiset (kaffekupposen kera, oletan) tarjoillaan Kyökkiksen luona ja Kyökkishän asuu ihan kivenheiton päässä Kultasuklaan tehtaalta =) Tän postauksen viesteihin voisitte viel laittaa varmistusta, ootteko tulossa paikan päälle, jotta maistiaisia on varmasti riittävästi... tosin voishan niitä varata vaikkapa sadalle hengelle, ni ois sit ainaski mulle riittävästi ;) HAAHAA !!!
Ja kun kaik kierrokset on tehty ja autot parkkeerattu, ni alotetaan juhannuksen vietto... kukin siellä missä tykkää ja siin se sit lyhykäisyydessä onki... ja ei muuta ku joulua suunnittelemaan :)))Muutama päivä siis hiukka niukemmalla ravinnolla ja Jussia juhlimaan =)))

Häpi päivän jatkoa kaikille ja torstaina toivottavasti nähdään !!!