Ja olo on niin proo, ku vaan olla ja voi... vaiks vuosia tuliki plakkariin täs kiireessä lisää ja ihan huomaamattas ;)
Kakkuja väänsin intensiivisesti yhteentoista asti ja sen jälkeen alko varsin mukava tutustumisleikki kakkubloggaajien keskuudessa 8)
Yleisen diipadaipan lisäks naisseuraamme liittyi luonnollisesti yks mies... hänen roolinsa oli toimia opettajana ja pakko myöntää, et hienosti meni :) Hietalan Mikolla oli siis hommat hanskassa sokerin käsittelyn suhteen ja kaikista meistä tuli näin ollen melkosen paljon viksumpia sokerin käsittelyssä ;)
47449ih9hcr3tmj.gif
Jokanen bloggaaja toi tullessaan jotain hyvyyksiä ja ihan hyvältä ne näyttiki... ja tuoksus, pakko myöntää ;) Mut minkään valtakunnan ongelmia ei ollu kieltäytymisessä :)
Ihan tarkkaan en kellottanu syömisaikoja, mut nälän perusteella söin päiväsopan. Oisko ollu jotain kolmen jälistä, kenties :)
Hetki sit tulin kotio, ku jäätiin Eben kans vähän jumiin sokerin keskelle... iltapalaks ryystin juur suklaa sekä persikkasopat ja ny oonki taas valmis makuuasennolle... Ebeä käy vaan sääliks, kos hällä matkaa kotio on viel vähintäänki parisen tuntia :(
749641uqp7spcze3.gif

Jaa juu nii... tost kuvast tuliki mieleen, et huomennahan o hittovie jo sit vappui !
Normimaanantaishin se ei kuiteskaa tee mun kohal mittää muutoksii... eli aamusta meen oletettavasti lenkille, sit lähetän muksut kouluun... maksan ja teen hiukka laskuja... siivoon huushollia... ehtoolla meen Alinen kaa ratsastamaan ja jossain raossa ryystän soppani. Enköhän mä selvii... tai parempi olla kyl luottamatta... mut toi ny o niinku suunnitelma 8)
2418643qp000q512m.gif
Ny kettu kiittä ja kuittaa...
HYVÄÄ YÖTÄ !
1768904h2im79wy5m.gif