Tulin vaan kertoo asiasta kiinnostuneille, että henkissä oon... Pojan koneella, kos oma spela intte kiire on ja vituttaaki kaiken huipuks =( Tuntuu, et täl haavaa kaik mitä teen , mihin kosken tai ees aattelen, ni menee pärsseelleen :/

Paino on ton kotivaakan mukaan pysyny ägein iha ennallaan ja täysvauhdin kun alotin silleen yhtäkkii, ni iha hiukka nopiammin sit lopetin !!!
SYY: Oltiin isännän kans shoppailemassa vähä eksoottisempia ruokatarvikkeita tuol suuressa cityssä (iha Turkua vaan tarkotan) ja kuis ollakkaa yhtäkkii tuli nälkä ja siin sit vieres oli chinabaari lounasaikatarjouksineen =)... Ja pikasen laskutoimituksen jälkeen päästiin sihe tulokseen, et ollaan oltu kaksistaan syömässä tän melkeen 18 vuoden yhdesoloajan aikana tasan kerran (vuosia, vuosia sitte laivan alacartessa)... joten ny oli sit sen toisen kerran vuoro :)
Aikaa mässäilyyn oli tasan puol tuntia (parkkiaikaa oli sen verta jälellä)... syömisen ajan keskusteltiin ja suunniteltiin tiiviisti Wanhan Tallin seuraavaa tapahtumaa =O

En jauha ny tätä soopaa yhtään tän enempää... vaan meen vetää unta kupoliin muutamaks tunniks, jotta jaksan hillua taas heela viikonlopun !!!

Päivitän tai siis ainaski koitan päivittää ahkerammin ÖÖÖ joskus, ehkäpä siis jo ens viikolla ;)