Ompa valtava päivä määrä !!! Empäs ol tainnu ennen ollakkaa näi kauaa dietillä yhtäjaksosesti ;)... Anteeks elämäntapamuutoksella ;)

1805774vse1rsm0u1.gif

Kaikin puolin iha hyvä päivä... oikeestaan aika monenki asian takia =)
Näil näkymin meil (tarkottaen ny lähinnä muo ja Kre:tä) o kaik jees tai sit hiukka enämpiki... eli kultalusikkaa suus vaiks ei ollakkaa synnytty, ni taas se vaa koittaa sinne tunkee halutaan tai ei =)
Mut empäs kehu ny enempää, kos työtä joudutaan ikävä kyl viel tekee :)

1970295iu9qdz0570.gif

Syömisen suhteen päivä meni ehkä hiukka paremmin, ku eilinen !!!
Määriä katoin vaa silleen silmämääräsesti, kos kalorit jäi taas varmastikki huomattavan määrän alle sovitun ;/
Kolme kertaa xtra-pussisoosi... iso läjä salaattia, hiukka punajuurta... puolikas halpislihapulla (pelkkää jauhoa siis) ja parin sokeripalan kokonen klimppi aurajuustoa =D

Eli varsinainen lautasmalli... ja puolivauhti on muuttunu (ennen ku alkokaan) omavauhdiks (niinku oli käyny jollain muullaki meijän ryhmäläisel) !!!

Huomista vaakakierrosta ootan mielenkiinnolla =O
Toisaalta pelkään sitä kans iha jumalattomasti !!!
Jostain muistan lukeneeni, et paino nousee täyden pussittelukierroksen jälkeen 2-4 kiloa :( Mikä on iha ymmärrettävää, pelkän nestetasapainon vuoks =) Mut en kyl silti haluis et lukema o noussu yli 80 ;(
Kotivaaka sanoo ny, et sii ja sii =( Huome nährään !!!

Askelmittari, joka on taas roikkunu koko päivän mun mukana... sanoo onnettomat 8092... sisältäen kaks lenkkiä Petrin kans, josta toisen vetelin viel kummisaappaat jalas (ne askeleet vois kyl oikeesti tuplata, on ne sen verta paljo raskaammat =D )

Ja ny maata...

1108235pxevpazmxp.gif

Hyvää yötä !!!