Ja joha alko elämä luistaa...

Jotenkas taas tuli hymynaama tähä ensmäitteeks =)

Ja syyhän toho eiliseen päivään löyty sit heti tänään aamusta... eli kuukautiset !!!
Ne onki sitte jo neljännet tän vuoden puolella =/
Eli ehkäsyrengas (mainio tapa olla hankkimatta jälkikavua) ja kuukautiskuppi (maailman paras "persrätti") on ny tuol alhaal sulas sovus, vaiks oikeesti niitte pitäis olla siel vuorotellen... mut kattokaas kyl sopu tilaa antaa :)))

No niin ja ketähä tuoki taas kiinnosti ;)

Pääasia ny kuiteski on, et olo on pare ja pienen vitutuksen ny kärsiiki, ku tietää syyn ja tietää ennenkaikkee et se loppuu jossain välis =D

Kiitos hei oikeesti kaikista ihanista olalletaputuksista ja mieltä lämmittävistä kommenteista... on niin kiva ku ei tartte iha yksinäs tuol saves möyrii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Raportin aika...
Aamulenkki Petrin kans ja se tapahtuski tuol Piikkiön keskustas (en voi ottaa Petriä mukaan töihi, ku Kre:llä o joku hoitokoira ja poika tietty seki), lenkin jälkeen Petri jäiki sit kotoi vahtikoiraks =)... yhen kinttaalla söin parsasopan... kahen jälkeen lähinki kotio ja taas Petrin kans lenkil... sitte hain Aaken ja lähettiin Auraan salille (siel on maailman paras leikkipaikka, mist Aakee ei meinaa saada pois kulumallakaa)... Rouva Hoon kans töräytettiin yks pacetunti... tunnin jälkeen jäin suustani (tietty) kiinni ja steppasinki sen juorutuokion !!! Salikierroksen päätteeks otin viel vartin (noin) hierontasession (sellasel ihanal nahkasel hierontatuolil) :)

Vaakallaki pirruuttani kävin... mut empäs kerrokkaa teil mite kivoja se sanos :)

Äskön söin vanilja ja suklaa pussiruoka sekotuksen ja joukkoon tuuppasin viel teelusikallisen tummaa kaakaota =D    Aah... iha ku ois jottai oikkee herkkuu syäny =)

Ny mää toivotan hyvää yötä !!! HUOMISEEN :)