Hyvää keskiviikkoiltaa !
Näin on sit viides viikko korkattu käyntiin ja oikeen kivasti =) Mittää normaalist poikkeavaa ei ol sen kummemmin tapahtunu, paitti et farkut ei sit millään meinannu enää pysyy ylhääl... jottai pient soukkenemist siis havaittavis tos vyötärön paikkeil selvästikki ;)
51429ddb3t02334.gif

Päivä alko normisti lenkillä... sen jälkeen kauppareissu... sitte töitä ja meni varmaan likemmäs kolmeen, ennen ku ehtisin kiskaseen ekan sopan. Isäntä heitti ton Alinen tanssireeneihin ja mä tein sit noutoon asti aktiivisesti töitä... ja voin muute kertoo, et pyöräytin sit elämäni nopeimmat sämpylät ;) Tasan vartti, ku oli aikaa, ni hyvin sain 2,5 litran taikinan palloiks 8) Toki ne oli 130 grammasii... mut muksut syö ja tykkää isoist sämpylöist ;)
Juu ja siis niiten jälkeen hain Alinen ja sit mentiin tallille (heppa tallille)... kaakit kuntoon ja pien lenkki, vajaan tunnin kestävä siis !
Siittä taas työmaalle paistamaan yks pelti sämpylöitä (loput raakapakastin), yhen kakun luovutus ja tiskivuoren selvitys :)
Ny o talli kunnos ja ku saunan kautta ny koukkaan tonne makuuasentoon, ni samantein sit lähenki takas töihin... no oikeesti, jos kolmen neljän aikaa, ni pitäs riittää !
Juu nii ja äskön söin kaks soppaa and kaik jees.... huomiseen !
430879r88elc0afn.jpg