Inan verran pare päivä... mut ei vielkää hyvä !!!Tommottos mun ois tehny mieli tehä jokasel, ku vastaan tuli !
Toisinsanoen parempiaki päiviä on ollu.

Turboturbo olo... pikkanen nälkäki ollu ja ny mul tuli viel kaiken huipuks jumalaton finni leukaan :( Juur ku mää kehuin mun "täydellist" ihoo =/
Ei paranis aukoo päätäs joka asias !!!

Ei maar... kait mul alkaa taas menkat ja sil ois sit kuitattu tää koko soppa =O
Ja koitan ny olla realistinen ja positiivinen :) Pudotusta kuiteski 19,5 yheksäs viikos ja se tekee viikkoa kohti melkeen 2,2 kiloo miinusta =D Eli sihe o tyytyminen ja kyl mä oikeesti siit ylpiä oon, tietty !!!
30 tulee jäämään haaveeks tän 12 viikon osalt, mut ennen toukokuun ekaa päivää, lupaan et koko 30 o hävitetty =D


Ja sit jotain mitä oon luvannu... eli xtravaganzan hintoja !


Esipuheeks kerron sen, että hinnat on keskus kohtasia ja vaihtelee paikkakunnittain jongun verran... Isoissa kaupungeissa on taatusti enämpi ja nämä hinnat on Auran hinnat, joka siis ei ole iso kaupunki...
Esipuheen lopuks viel, että sekuntiikaan en ol katunu, vaiks kukkaro on kaventunu ;)))

Ohjelma räätälöidään tietty jokaiselle omanlaiseks... vaihtoehtoja kun on useita, iha niinku meit paksujaki ja riippuu siis siittä, et paljooks ihminen haluaa ittestään pois =)
Mun ohjelman nimi on Xtravaganza 26 vkoa... eli täyden palvelun setti, kaikkein kallein ja tietty tehokkain ja paras ;)

Xtravaganza-sopimuksen voit solmia sellaisen kuntosalin kanssa, jossa tää ohjelma on käytössä (tos oikeella on linkki mist voi kattoo ittelle lähimmän keskuksen)... ja hinnat muodostuu sitte kuntosalin omien hintojen siivellä =) Toisinsanoen... jos on kallis kuntosali, ni on kallis laihdutuskuuriki ;)

Alotusmaksu oli 65 ja muistaakseni sen jälkeen musta tuli KuntoileVillen jäsen. Sen jälkeen tililtä räpsähtää joka kuukauden viimenen päivä 79 egee Villelle, joka tilittää osuuden xtravaganzalle, joka haluu tietty omansa ;)... tämä homma jatkuu puol vuotta (6 kk) ja sitte hinta tippuu... eli suraavat 6 kk tililtä napsahtaa ain viimenen päivä "vaan" 59 € =)
Tämän lisäks ja huomatkaa JOS HALUAA, niin saa ostaa niitä pussiruokia.
Viikon satsi, eli 21 pussia maksaa sen 59 euroa... Jos ollaan täydellä vauhdilla, mikä tarkottaa sen 3 pussiruokaa päivässä eikä muuta, ni max aika on se 10 viikkoo ja lääkärin luvalla sitte kaks lisä viikkoo... Jokainen päättää tietty itte kauanko soppia syö ja kauanko sihe on tarvetta =)

Sen jälkeen, eli ennemmin tai myöhemmin ja ollaan tavotteessa tai ei... ni siirrytään puolivauhtiin tai tasapainoiluun (ja tää osa on viel mul kokematta, eli siittä en paljoa kerro). Tarkottaen, et syödään xtravaganza-ruokaohjeiden mukaan ja puolivauhdilla korvataan viel osa päivän sapuskoista sopilla (meniks se noin Kimmo ??? ).

Sopimus on vuoden mittanen ja koko sen ajan saa kyseisen kuntosalin palveluja käyttää rajattomasti hyväkseen... siis jumppia ja salin käyttöö mä tarkotan =) Aurasta saa 8 kertaa solea kaupan päälle... pankaa korvan taa =D
Xtravaganza sisältää oikeesti pal muutaki, ku noi sopat... aivojumppaa säännöllisesti, kaikennäköst krääsää ja tietty henk.koht. piiskaajan... ja, ja, ja... Haastattelus kannatta käydä, se ei sido mihenkäs, mut siel selitetään jutun juoni juurta jaksaen =D

Tiivistettynä mitä mun elämänrempsa maksaa...
65 + 6x79 + 6x59 ja ruuat 12x59... eli 65+474+354+708 = 1601 euroa

KuntoileVillen sivuilta voi käydä kattomassa pelkkiä kuntosalin palveluiden hintoja ja verrata niitä sit noihi... eli rahaa palaa joka tapaukses, jos haluu pitää itteensä kunnossa kuntosalin voimin ;)

 

Olipas pitkä tarina... Ville tai Kimmo vaan sit soittaa, jos joku kohta oli pahasti päi helvettii selostettu =)

Ny ei tul enempää juttuu... mää meen leipoon !!!
Hyvät Yöt teil muil =)))

JA TSEMPIT KAIKIL KOHTALOTOVEREIL TASAPUOLISESTI !!!