... Ja kaik iha okei =)

Aika vaa menee nii nopsaa, ettei meinaa peräs pysyy !!! Toisaalta iha jees, kos en ehi tunkee joka raos sapuskaa kitaan ja ehtoolla oonki niiiiiiin väsy, ettei ruokaa pal tartte aatella, ku nukkumatti jo teilaa :)

Alinella oli tänään ratsastus ja käveltiin sellanen kiva pikku mettälenkki... siittä lähettiin suoraan uuteen harrastukseen, jonka nimi on: yleisurheilu... ja siis urheilijana Aline (tää tarkennuksena, ettei KUKAAN LUULE MUN HARRASTAVAN MITÄÄN URHEILIA) !!!

Anttonin mä ilmotin yhelle leirille ja Alinen kans päätettiin viettää sit sen edest äiti-tytär laatuaikaa :) Puhelu Kyökkikselle ja laatuaika senkus parani... Kyökkis viettää täten laatuaikaa oman tyttärensä kanssa ja purkki millä seilataan on vaan sama... vai kuis se ny oli ;)
Pussiruuilla ny jokatapaukses sihe asti ja sit vaa'anki pitäis olla ihan oikeil suunnil 8) Laskuri löytyy vasemmast reunast !

Raportti: Aamulenkki, heppalenkki, kolme soppaa ja sii se sit taas oliki :/// Jotenki mul oli ajatus koittaa liikkuu enämpi... huomen sit =O

Hyvät yöt kaikil =)