Ja täällä ollaan, täysissä sielun ja ruumiin voimissa, vaiks tulinki juur hiihtolenkiltä...


 

Töist en olis tänään millään malttanu lähtee kotio :)... Häähumu senkus jatkuu ja ainaski viel kaik on menny nappiin ja suunnitelmien mukaan (jokka muuttuu koko ajan)... Positiivista täs hömpäs on se, et esim. tänään unohdin totaalisesti syödä =) Voi ku olotila taas jatkuiski kaikkien säätämisten jälkeen !!!

Ny ollaan siskon kans kuorrutettu näit dummy cakeja...  Syötävät, siis oikeet kakut on iha sika paljo helpompi kuorruttaa, mut näis ei ol sitä ikävää homehtumisen vaaraa... mikä tulee eteen, kun pitkän aikaa piipertää ja ihmettelee oikeitten kakkujen edessä ;)
Häämessujen jälkeen kuvia sit tuotoksista... ny mä vaan tarinoin, kos oon niin tohkeissani !!!

 

Juu ja äskön olin tosiaan suksittelemassa =))) 1,8 kilsan lenkki x kaks !!!
Järisyttäviä ylämäkiä ja pelottavia alamäkiä =O Laskettelusukset jalassa alastulo ois ollu huomattavasti turvallisempaa, ku noil fletkuil, kaposil suksittimil... nii juu ja ylös oisin toki voinu mennä hissil ;)Oikeeseen laskettelurinteeseen päästään sit hiihtolomaviikolla... se tais olla vissiin vk:lla 8 :)

Raportin aika... aamulenkki, kolme soppaa, hiihtolenkki ja thats it =) Vattalihasliikkeitäki piti aamul tehdä, mut unohtu (iha sattumalta) :(

Valtaisat suosionosotukset ja hurraahuudot viel Kyökkiksel näin lopputuimaan... Käykää lukemas Muumi pienenee sivulta ja sieltä sitte kommenttien joukosta Kyökkiksen kuulumisia... ja Muumimamman kans =) Ne tarvii molemmat tsemppiä ehkä enemmän kuin koskaan ;)