Tänään oletettavasti haukkasin hiukka liika ison palan !!!
Ilmotin meinaan itteni ja Rouva Hoon ensteks Paceen ja heti siihe perään Pumppitunnille !!!
(PACE on kiertoharjoittelua hydraulisen vastuksen laitteilla ohjaajan ja vauhdikkaan musiikin kannustamana... ja PUMP on lihaskuntotunti, jossa voimatankojen avulla saadaan monipuolinen treeni koko keholle) !!!
Nii ja siis tää härdelli oli jo tänään ja mä kyllä tunnen sen jo... ei tartte oottaa huomiseen =/ Voi jeesus mitä hommaa !!!
Hatunnosto kaikil ittestään huoltapitäville ja näistä nauttiville ;)

Jo Pacessa huomattiin, et tää hommaha haiskahtaa liikunnal... ja rehellisesti voin kertoo, et on sitte vuosia aikaa, ku oon hikoillu/huohottanu nii pal =///
Pacetunnin jälkeen pidettiin tietty kessutauko ja siittä sitte suoraan Pumppi tunnille... Vermeet eteen ja ei muuta ku menoks YLÖÖS ALAAS JAKSAA JAKSAA YKS KAKS KOL NEEL JA UUDESTAAN JA UUDESTAAN... NOUSEE NOUSEE JA VIELÄÄ VIELÄÄ JA TOISTOT ENÄÄ KUUSTOIST KERTAA HIIDAS HIIDAS NOPEE NOPEE JA SAMA UUSIKS !!! JNE... !!!
GAAAAAD mitä touhua !!!
Ja mä ku olin viel ajois pelipaikal, ni vetelin idiootti stepperil vähä alkulämpöö... en sit tienny mitä tuleman pitää ;) Toi jälkimmäinen sessio oli muute sit viel 70 min... iha ku ei olis tunti riittäny !!!

Saattaapi olla kivaaki touhuu parinkymmenen kilon pääst (ja sitte ku kunto o vähä kohentunu) !!!


Mut läpytykset ny meille... hengis viel ja huomista ootellen ;)

 

Aamupäiväl kävin Petrin kans lenkil ja muuten päiväohjelma oliki sit iha pelkkää siivousta =))) Sapuskat söin (join) niin, et puolilt päivilt kanasoppa... iltpäiväsoosin unohdin ja äskön söin (juu'u lusikalla) suklaa ja mansikka sekotuksen, only 2,5 desiä vettä ja ai et oli hyvää =D
Saunassa oltiin kans ja nyt meen maata...

Huomenna ois kylän paksukerho ja punnitus... sitte selvii saanko fitin :)))

P.s. Käykäähän tuol mun kakkublogissa osallistumassa arvontaan... Rouva Veen Kokkaukset kun täytti ystävänpäivänä vuoden !!!