... Neljännen viikon alku ny joka tapaukses ja vauhti on kyl jäätävän hidast...

Viikko takasest lukemast vaaka näytti eilen 86 tasan... eli hikiset 900g miinust ja yhteensä kolmes viikos vaan 2,8 kiloo :((( Ton verta ois pitäny kadota hitto ensmäsel viikol !

Joku ny tietty o sitä mielt, et tää on hyvä, turvallinen tahti... mut mä veikkaan, et tää ei ol pitemmän pääl passeli mun psyykkeel 8O Tähän kaikki ja heti, mulle kiitos... eikä tälläst diipadaipa soopaa !

 

Jeps ja siis karppaamalla on menty... hiilarit vähennetty minimiin ja orjallisesti oon siis ollu syömät sokerii ja vaalei jauhoi sisältävii tuotteit =) Näil olo on pysyny hyvänä ja liikkuminen on ollu taas sukkelampaa :)
Nivelet mul kyl reistailee oikeen urakal ja esim. sunnuntaisen uimisen (vesijuoksun) jälkeen, en meinannu saada oikeen polven osii sit millään paikalleen sujuvasti liikkuvaks :(... Oikee käsi sattuu ja särkee aika tarkkaan joka helvetin kohdast jne ja jne... eli ei ol vanhaks tulemine ;(... nii nuori ja nätti, ku mää olenki ;O

Koitan kuiteski ny jatkaa näil eväil... ja nyt kun en ol syömisen määriä tarkkaillu sit laisinkas, ni veikkaan tahdin hiukka kiihtyvän, viimestään sitte, ku syön kanaa kilon vähempi päiväs ;)

KOTKOT... ja koht kasvaa sit siivet ;)