Tääl ollaan, ihan kotosal ja ymmärrättekste, lauantai-itana ;) Juhlia ei siis osunu täl viikol ja huomisen kakut sain ajoissa esivalmisteltuu, joten pääsin järkevään aikaan kotio !
Perjantaipäivitys, eli eilinen kirjotus jäiki väliin, kos perjantain duunit lopetin vast tän vuorokauden puolel... ja heti aamusta Aline läks Poriin kisoihin ja piti näin ollen leikkiä kampaajaa siin neljän jälistä aamulla :)
Isäntä läks viemään tyttöjä (Alinella oli siis kaveri) tonne Lietoon, josta he jatkoivat bussilla Poriin ja mä tietty linnottauduin taas Tallille piparivuoren keskelle !... hiukka olin taas menny lupaamaan yli rajojen, mut pysyypähän toi syöminen vähemmäl, ku o kiire ;)
Ja pysys muuten perjaintain osalt hiukka liianki kuris... söin meinaan päiväl sienisopan ja sen jälkeen ootinki, et kotona syön seuraavat kaks ja kun ei kert kotiin päässy, ni eilinen sopparavinto jäi näinollen yhteen !
Tänä aamusta heti suunnittelin syöväni sit heti yhen edellisen päivän sopista ja arvakkaa vaan muistinko... aamusyönnit, ku ei ol mun juttu ! Puoliltapäivin söin parsasopan, neljän kinttaalla lopetin duunit ja menin maata kauneusunille and äskön heräämisen kunniaks nauttisin suklaa-toffee aterian :)
Koht lähen hakeen Alinen kotio... tai itteasias haen ja vien suoraan ex-naapureille yökyllään ja sen jälkeen on sitte arvottavana, et syönkö yhen vaiko kaks soppaa, eli sen toisen perjantain vajesopista 8O... Nii on hankalaa tää laihduttajan elämä !
2501026xgvlgvpltf.gif

Mutten kaik on ihan jees... huominen harmittaa ohuesti jo etukäteen, kos meil on Wanhaan Talliin tulos noit kakkubloggaajia ja jokanen tuo tullessaan sit tietty kasan herkkuja !
Peukut siis pystyyn, jottei piru vie paksua kuus-nolla...
Siks toiseeks pitiki kysymäni, et miksei kukkaa kommentoi tänne enää mitään... onks mut niinku hyljätty oman onneni nojaan ???

Nyt mää kuiteski joudun lähteen... huomiseen...