25 toinen toistaan hienompaa päivää takana ja rehellisesti tää päivä on tän hetkisen muistikuvan mukaan ollu haastavin =)

Mut sen verta munaa pitää joka eukost löytyy, et selvii siit sit vaiks tolleen hammasta purren ;)

Tiedä häntä, mist oikeesti johtuu tän päivän jumalaton näläntunne (sillon tällön, ei iha koko aikaa)... tautinen kylmyys ja hävytön väsymys !!!
Oma villi veikkaus kääntyy eiliseen liikkumiseen... eli saattaapi olla, et kulutus oli energiansaantia selkeesti suurempi !!!
Toinen vaihtoehto on viikonlopun vähiin jääny unimäärä... vaiks pienellä yleensä tuunki toimeen, ni taas täl ravintomäärällä 8 tuntii/vrk on vissiin vähintä mil pärjää !!!
Kolmantena veikkaisin näit helvetin menkkoja ;( Vuotomäärä on ällön runsasta ja tosiaan toisen kerran kolmen viikon sisällä ::: JAMI JAMI =/ Sitte viel ku kesto on ain se 6-7 päivää, ni EI KIVA :( Luojan onni mul on kuukautiskuppi... muuten olisin kyl narun jatkona =O

noh... joko tai ja jostain olo johtuu... Huomisesta odotan kuiteski aika paljon parempaa päivää... Ollaanhan me menos Rouva Hoon kans sinne FitBoxinkiinki ;)

Raportti :
Aamulenkki... yheltätoista parsasoppa... puolli viisi sienisoppa...
Makuuasento soffalla luukut kiinni... herätys n. kello 20... muksuille iltapalaa ja itelle suklaatoffeelitku ja ny päivittelen tätä =)))
Siinäpä se omassa kauniissa lyhykäisyydessään... yhtään ylimäärästä liikettä en tänään ottanu !!! Toisinsanoen vapaapäivä ;)


Pieleen menneest päiväst en ny jaksa turista sen enempää ja varsinkaan kunnen luonnolleni antanu periks ja alkanu syömään... jatketaan siis mielenkiintosemmil asioil :)

Noista mun mitoista meinaan ;) Ne on mitä on ja pienemmäks ne vaan on menos eli nou hätä sen suhteen ...

Haluisin kuiteski vertailla niitä muitten mittoihin ja pyytäisinki ny nöyränä kaikkia kaivamaan mittatikut esille ja laittamaan tonne kommenttilootaan vaiks sit iha anonyyminä kohdat 1-7...
Pituus on myös tärkee, mä oon muuten 1,77 metriä.
Painon voi laittaa, mut jos ei laita, ni sitte oma arvio onko kooltaan
pienen pieni,   pieni,   sopiva,   hiukka iso,   iso   vaiko   valtava   :)Ja kommentoinnista yleensä... sehä o heppoo ku heinän teko =)
Painaa vaan postauksen alareunassa olevaa "kommentoi" nappulaa... Nimen kohdalle, nimi minkä haluaa näkyviin (jos kohdan jättää tyhjäks, ni nimeks tulee anonyymi tai nimetön). Sähköpostiosote tulee ainoostaan mun tietoon, mut jos et usko mun sitä tarviivan, ni älä laita sihe kohtaan mitään... ja viel kohta "kotisivun osoite", jos sellasen omaat ni laita toki, ni osaan tulla visiitille, mut kohdan voi myös jättää tyhjäks =)))

Sitte vaan tekstiä niippal ku haluu... lähes kaiken kestän, mut sit ku alkaa tuleen iha hävyttömyyksiä, ni saatampa poistaakki kyseisen kommentin =)Ja sitte toiveesta lisäsin tonne oikeeseen reunaan linkin sinne mun kakkublogiin... liikaa ei kuiteskaan saa siel käydä herkuttelemas, eiks jep ;) Sihe pitäis tulla iha reaaliajassa ain ilmotus uudesta kirjotuksesta :)

Toiseen lootaan kerään muutaman sellasen elämänremppablogin mitä joko oon tai tuun seuraamaan äärimmäisellä mielenkiinnolla... tsempaten ja tukien heitä =)Osaan siis olla hyvä tsemppari, mut tarpeen tullen ruoskin kyllä ;)
Ja ilmottaa vaan, jos haluu sinne listalle =)Nyt mul on muute iha loistava olo taas... Eli ei muuta ku vällyje alle ihmettelemään tuleeks nukkumatti sovituil treffeil :D

Huomiseen ...