Hauskaa Vappua vaan kansalaiset... sikälimikäli joku ny tääl ehtii ees piipahtaan tällasena ehtoona ;)

Mul on ollu piukkaaki piukempi päivä, joskin täysin normaalista poikkeava !
On ollu sit sen päivänen siivoussessio, ettei ol tosikaa ja veikkaan kalorinkulutuksen hipovan vähintäänki viikon kuntosalikuuria 8O
1654088ev3707fd3a.gif
Mut ny o siisti... ei tietty ihan koko kämppä, kos tota pinta-alaa löytyy ihan liikaa ja siitäki alasta, mun himohamstrausoireyhtymä hallitsee ikävän ison osan 8/
Mut huomenehtoosta homma jatkuu, jahka työt on tehty pois alta kuleksimasta :)

Jeps eli ny on kehuttu siivoomisurakka... sen lisäks mul oli yheltätoista se akupunktio ja siitä pitiki tarinoida sen verta, et viikko takasen neulottamisen jälkeen uskallan nyt sanoa, et käsi on ollu pare... ehdottomasti !!! Ei hyvä viel, mut tiedän nyt, et toi homma jeesaa kyllä :))) Ens maanantaina siis taas uusiks =)
796792d9wpmd1nb3.gif

Soppia söin sillain, et akupunktio/kauppareissun jälkeen, yhen kinttaalla parsasoppaa ja äskön reippaan 6 kilsan heppalenkin jälkeen suklaa-toffee sekä persikkapussit ja nuo taas yhessä erässä :)
Aamulenkillä en muute ollu, kos arvattavissa oli ruumiillisesti muuteski rasittava päivä ! Petri ei kuiteskaa ol ollu koko päivää jalat ristissä, vaan isäntä kusetti sen kyllä ;)

Sillai... ny pitää lähtee maata, ni oon sit timmissä kunnossa aamusta, ku hyppään kahen viikon soppakuurin päättymisen kunniaks vaakalle 8)
Siit on sit toivottavasti hyvä alottaa kolmas viikko ja ku se o loppu, ni sit ollaanki jo puolessa välisä !!! Tai eihä se o kiveen hakattu tieto, et soppien ryystäminen sihen loppuis... vaan katotaan, avoimin mielin kesää kohti, eiks jep =)

Ny Hyvää Yötä ja oikeen hauskaa huomista vapun päivää... ja tätä työväen juhlapäivää mä juhlin tietty työn tiimellyksessä ;)
1127139cjl4lsz1nn.gif