Mennä töräytin sit eilen tanitalle... ja ei se nii kauhian kivoja kertonu =(
Tasan 2 kk vierähti aikaa edellisestä kerrasta ja lukemat voi käydä kattoon täältä !!!


Kaikenkaikkiaan painoa oon takas haalinu 12 viikon ja -25,5 kilon tuloksen jälkeen...

+ 1,8 kiloa

SAAKELI SOIKOON !!! =(((

Eli ei muuta ku uutta soppakuuria sit vaa kehiin =/
Ja salil tietty kans koitan käydä... ja muuteski liikkuu :)
Petrin kans oon kyl täs päivittäin kävelly ja sehän alkuperänen suunnitelma oliki... eli koittaa pitää toi liikkuminen sellasena, realistisena... sellasena mihin nyt 3 lapsen äiti / yrittäjä / kaikkeen mahdolliseen sättäykseen sotkeutuva naisihminen vaan sitte kykenee :)

Ihan kauheen pahana painonnousuna mä en tota kilomäärää oikeesti pidä, varsinkaan jos vertaa sitä sapuskan määrää ja laatua, mitä oon täs itteeni sullonu !!!
Ja eletäänhän ny jo viikkoa 25 !!!
Tarkotushan oli syödä hienosti "puolivauhdin" ohjein... mut toi mun elämän eteentuoma kuperkeikka hiukka sitä suunnitelmaa sekotti =(
Nyt koitan raapia viel ittelleni hiukka aikaa ja saada tän paksuprojektin ajantasalle ja hallintaan... ni kyl maar tää siit sit  iloks muuttuu =)

Mittailen itteni huomen aamusta, ni pysyy toi "torstaimittaus" sit päivältään samana, eiks jep =)Jussi oli tuli ja meni... Särkkiksessä oltiin =)
Bloggaajia muita ei siellä oletettavasti näkyny, paitti tietty Kyökkis :)))
En ainaskaan ketään sen olosta bongannu, enkä sit kehdannu jokaselta Tyrskyn lähietäsyydellä olleelta lähtee asiaa kyseleen !!!
Särkkiksestä matka jatkus Kyökkiksen kotiin... ja takapihalle pystytettiin teltta and vietettiin synkkä ja sateinen juhannus... mut mukavassa ja laadukkaassa seurassa sekin synkkyys saatiin kadotettua... Ruoka herkkuineen oli taivaallista 8)
Kiitos siis vielä Kyökkikselle ja loppu perheelle kivasta Jussista !!!

Aattona käytiin siel Kultasuklaalla... ja maistiaiset oli HYVIÄ, ehkä hiukka liikaki hyviä :) Yhtään pahaa suklaanpalaa en suuhuni saanu !!!
Käytiin myös moikkaamassa Muumimammaa ja monessa muussa pikkupuodissa =)
Kaikenkaikkiaan siis onnisunu juhannus... :D


Mut ny on arki ja kello tuhat, joten meenpäs maata ja koitan ehtiä huomen kirjotteleen lisää...