Täällähän sitä ollaan ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissa =)))

Hassua oli olla eilen työkeikalla reilun puolen vuoden tauon jälkeen !!!
Puhelahjat/litanjat oli kuiteski viel ihan hyvin muistissa... myyntihommasta ku on kyse, ni se on melko tärkeä seikka =)
Kauppaki kävi ihan hyvin ja äkkiseltään laskettuna "tienasin" huomattavasti enämpi, mitä viikonlopun kakkukarusellista konsanaan !!! Eli käsityön arvostus tässäkohtaa tuli taas selväks mulle :/

Kakkuja teen silti mielummin, mut elämiseenki olis ihan kiva tienata jotain !!!
Kahtotaan mihen suuntaan elämä mut taas tuuppaa...

Perjantai kolmastoista päivä... heti sen mun edellisen postauksen jälkeen osottautus myytin mukaseks, eli varsinainen epäonnen päivä !!!
Meidän viimenen kisuvauva, joka ei vielä uuteen kotiin ehtinyt, koki jotain, jota en pahimmalle vihamiehellenikään soisi tapahtuvan... Rauha hänen sielulleen ja siitä sitte ei sen enempää, asiaa ette halua kuulla, enkä mä täällä kertoa !

 

Mirjamin uusia pentuja odotellessa, elämä jatkuu...

 

 

Tänään on tällanen luppopäivä... OIKEESTI =)))
Täällä mä makaan nyt sängyllä, postaan  ja ihmettelen tekemisen puutetta !!!
Hassu tunne, pakko myöntää 8O
Lueskelin noit alempii kirjotuksii ja totesin, et onhan sitä kiirettä tos pidellykki ;)
Huomenna on määrä mennä Auraan... Aamulla käyn ensteks siel lekurilla ja Aaken pitäis samal reissul saada nöfnöfpiikki, toivottavasti mitään kuumeita ei nouse, kos kiire palaa kuvioihin heti sit taas tiistaina !!!

Loppurutistuksen suhteen kaik on jees... paitti, et lähetin isännän äskön lenkille ja mul napsahti sit toi Matin kopin putsaus =)
Mattihan on meitin begianjätti, jonka tyttöystävä, elikumppani kuoli kuukaus sitte ja Masa muutti sit tänne meil sisäl asumaan, ettei ol olo nii yksinäinen :) Hänelle hommattaneen kaveri keväällä, sisälle kun en toista rusakkoa halua ja mitään vauvapupua ei nyt voi aatellakkaan talvea vasten ulos laittaa !
Matti on hyvä jätkä ja sosialisoitunu kivasti sisällä ollessaan... Antton kävi jopa taluttelemassa Masaa tuos pihalla, eli valjaiden laittoki onnistus tosta vaan, reilun kahen vuoden paussin jälkeen =)

Kylläpäs ny juttua riittää... Lopetan kuiteski ja säästän jottai huomisekski !!!