Ja nii o vieläki hyvä olo =)
Eilinen leivontasessio + tän päivänen viimeistely... oon niin ylpee vieläki ittestäni :)
Ei ne tainnu turhaan sanoo, et muutama eka päivä voi olla hankala ja loppu 12 viikkoo on leikkii vaan... Tiedätteks te, täst voi täl kertaa tullakki jottai ;)
Kaik kommentit on ollu ihan taatusti osasyy tähä mun hienoon oloon... ootte kaik jaksanu muo hienosti tsempata ja motivoida 8D
Mä koitan tukee vastalahjaks sitte niitä, ketä sitä tuntee kaipaavansa :)))


No sitte tästä päivästä... Leivoskelin tossa aamulla. Puoliltapäivin söin vaniljasoosin joka oli, noh nii oli se, eli alas meni, mut ei sitä oikee hyväks voinu sanoo ;)
Eilen illal muute päätysin persikkasoppaan ja se oli iha jees =)
Sitte vaan notkusin ja hiihtelin pisin huushollia. En osannu oikeen mitään järkevää tehä... eikä muo hitto soikoon ees nukuttanu (muo, joka on luotu päiväunia varten).
Kolmelta ryystin vihanneskeiton (jees edelleen)... sitte täytin huomisen kakun.
Sit kello tuliki jo pikkuhiljaa sen kuus, naapurin rouva tuli pois navetasta ja me päästiin lenkille. Tais olla joku reilu tunti mitä sille reissulle uppos aikaa =)


Petrillä oli melkonen kiire tänään jostain syystä, eli lenkki oli aika reipas =) Sen jälkeen lähin viel Alinen ja Aaken kans luisteleen ... no mun luistimia ei ny tietty tähä hätään löytäny, mut kolasin sitte lämpimikseni sitä kenttää :)

Noh... jos vaan ilmoja pitelee, ni ens viikolla sitte mäki pääsen jäälle =)
Huomenna on Alinen tanssikisat ja siel meneeki koko päivä... uimaan ehditään kyllä 8D

Iltapalaks nautin viel sienisopan ja sitte maata ...

KOHTI HUOMISTA MENNÄÄN =)