Jumanklavit tää aika menee hättäsee !!!
1894418ffamg7qufl.gif

Olo on nyt semisti parempi, ku aamulla, päivällä ja viel pari tuntia sitte, ku alotin akkunoitten pesun !
Ei ol ollu mittää päänsärkyi tai huippaoloi... mut nyt oisin voinu syödä oikeestaa vaiks pienii kivii, olotilan kohentamiseks 8O... Ja viel sellanen hassu juttu, et nälkä ei tosiaanka ol ollu, mut mieliteot sit sitäki suuremmat 8(
Syy osaks on luonnollisesti se, et jengi tääl himas napsii koko ajan joko tuc-keksei tai shipsei ja sihen väliin sit grillailevat jos jongunmoisii lihaklönttei !!!
Orastava moinen olo oli jo eilen, mut oletin sen katoovan yön pimeinä tunteina, enkä sen takii maininnu sitä eilises postauksessakaan... aamulla se jatku kuiteski ihan heti ja sen tankii lähinki töihin jo ennen kukon kiljumista.
Töis ei juur sen paremmin olo parantunu, mut siel ei ollu kuiteskaa vaaratekijöi likel, ni sen puoleen oli turvallinen ympäristö ;) Makeaa ei tee mieli... marsipaanipalloja pyörittelin ja tein pari piparisatsia viikonlopuks valmiiks :)
Kolmen jälistä söin parsasopan vahvalla chilillä höystettynä ja sen jälkeen lähinki kotiin ja kauneusunille... pakoon siis kimppuun hyökkäävii herkkui ;)
Parin tunnin päikkäreitten jälkeen olin osapuilleen sekasin, ku lumiukko... joten keitin sumpit ja lähin peseen tosiaan noi ikkunat tuolt ulkopuolelt ! Ja nyt on pakko myöntää, et tää huusholli alkaa ihan oikeesti näyttää taas kodilta :)))
Ens viikonloppuna ois määrä kaffettaa sukulaiset ja tuttavat muksujen synttäreitten kunniaks (taisin kertoo tän jo aikasemminki) ja eihän sitä voi kellekkään näyttää, miten saastases mökis tää family majailee 8/
Mut nyt siis jees... ja itteasias olo on taas oikeesti aika proo... eli eiköhän täst käynnisty ihan komia uus viikko :)

811676yn2vdksk48.gif
No niin ja sit asiaan... toinen viikko tän kertasta painonpudotusprojektia päättys eilen illalla ja sen kunniaks hyppäsin sit  vaakal !
En oikeen tiedä, mitä odotuksii mul oli... ei ehkä sen suurempii, kos toi pakki on ollu ummes ihan molempien reikien suhteen 8(
Viikko takaperin pissal kävin olevinaan tiheemmin, mut jostain syyst se hiipu sit viikon loppuu kohden ihan olemattomiin.... ja juon, kyllä, eli siin ei ol ongelmaa !
Ehkä ne siit alkaa pelittään kumpainenki, jahka kroppa uskoo ihan tosissaan, et se on menoo ny ;)

Ja ne lukemat... toisen viikon saldo on:
-3,1 kg
ja yhteensä kahden viikon jälkeen siis...
-5,7 kg


 39368n1b2x3prdz.gif
Ei pöllömmin... vaiks ny itte sanonki ;)

Tänään en muute ollu lenkil lainkaan... oli niinku sellanen välipäivä kuntoilun suhteen vissiin ;)
Isäntä lenkitti jälleen ton elukan ja sen lisäks hän (toi hiton koira siis) karkas viel kahteen otteeseen 8///
Ettei olis jottai kevät rinnas... kele !

Ny alkaa oleen toi sauna lämmin, jotenka jätetääs höpötykset sikseen jatketaan huomenissa =)
Hiukan ottaisin mielelläni kommenttei tänne, ku ny sääki kert tätä luet ja näinollen jeesaisit sit tän mun olotilan hyvänä pysymises ;)
Saunan kautta nyt siis iltapalasopille...
Huomiseen ja...
1872950blycs5za6k.gif