Tääl ollaan... ja olipa harvinaisen yllättävää, et sit ku mul ois aikaa, niinku juur ny... kattoo Haussia... ni tot mooses sielt tulee joku saakelin konsertti ja mul sit ilta pilal 8((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

713742xkc5mfb0se.gif

Noh, mennään sit asiaan... eli päivä meni hienosti !
Aamun korkkaus lenkillä... ja muistakaa muuten, et toi harhaanjohtava sana lenkki tarkottaa sit oikeesti kävelysessiota koiran kans ! Toki onhan sil kohtuu pitkät kintut noin niinku keskivertokoiraan verrattuna... mut siis en lenkkeile missään tapaukses juosten ;)
Tiivistä työntekoa aamu kasista puoleen päivään ja siin kinttaalla sit kasvissoppa kera chilitujauksen =)
Iltapäivä taas töitä ja viiden kinttaalla, ku kotiuduin, ni jatkus taas siivousprojekti !
Yläkerta nyt siis myös voiton puolella... itteasias vessaa vaille valmis 8)
Nyt parhaillaan raavin loppuja soppia purkin pohjalta... ja makuina täl ehtool oli vanilja sekä suklaa... NAM :D

2028838ohfcg50uqf.jpg

Ny o purkki tyhjä !

Kissajuttuja piti hiukka mainita ohimennen, jos vaiks joku sattuis oleen sellasta vailla !
Eli lyhyesti, hiukan lyhennettynä tarinana siis... meil on tääl kaks pentuetta : Mirjamilla on yks vauvva joka täyttää tänään 4vk. Töpöhäntänen, valkonen ja muutama musta täplä.
Pirkolla (Mirjamin tyttärellä,  joka täyttää tänään vuoden) on viikkoa vanhemmat pennut ja niit on sit kolme. Kaikki sellasia tuhkan värisiä ja valkosta hiukka tehosteena. Yks pitkähäntänen, yks puolpitkähäntänen ja kolmas on kans puolpitkähäntänen, mut seki pätkä on kippuralla ja koukussa, et muistuttaa pikemminki sian saparoa ;)
Mirjamin syöttöporsas voi mainiosti ja on kasvanu siis nii, että on saanu noi Pirkon kaks paksumpaa pentua jo hyvinki kiinni, vaiks on tosiaan sen viikon nuorempi... Pirkon se kolmas, saparohäntänen rääpäle onki sit niin raukkaparka, ku vaa olla ja voi :( vähän oon odottanu, josko luonto korjais pois... mut vahvasti hän sinnittelee !
Tänään sit, ku tota yläkertaa siivosin, ni alko kyllästyttää se Mirjamin penikan jatkuva vinkuna (yksinäinen, ku on)... ni päätin roudata sen Pirkon rääpäleen sinne Mirjamin hellään huomaan :) Hyvin otti mummi lapsenlapsensa hoitoon ja kun sain tissin viel ohjattua suuhun, ni siin se rääpäle sit roikku nii, et 10 min. päästä jo sammus vattansa kans unten maille =) Muutaman minuutin torkkus ja taas mentiin tissille !
Katotaan josko täst ois apua hälle... saattaa meinaan olla, et yksinkertasesti maitoa ei vaan riittävästi Pirkolta tullu ja valmiiks heikko jäi sit siit vähästäki ain paitsi :( Tai sit sil on oikeesti jotain vikaa ja luonto uuvuuttaa sit ajan kans 8(
Tiedä häntä... raportoin tilannetta jahka se täst kehkeytyy johonki suuntaan.

 
621551p59l7q8hlg.jpg

Ei ol meijän vava kuvassa... mut melkkest yht sulonen =)

Muuten tääl pääs kaik jees... olo loistava... molemmat alatöötit edelleen ummessa, mut olotila muuten köykäsempi ja ennenkaikkee pirteempi, ku kaks viikko sitte :)... Joten samalla kaavalla huomiseen !

Hyvää Yötä...
550470opln9i59wi.gif