4 viikkoa ois ny sitte takana päin ja olo ihan loistava... taas tänään, vaiks eilen ehtoolla oli tosiaan ihan järkyttävä päänsärky ja kylmä + mielitekoja :/
Muita "oireita" kieliongelman lisäks ei ol ollu, joten edelleen liputan xtravaganza soppien nimeen... kokeiltu, ku on täs vuosien varrella, jos jongunmerkkisiä valmisteita ;)
501295x4kzhv5xfg.gif
Koko tää neljäs viikko meni ihan samoilla kuvioilla, ku kolme edellistäki... mut vaakalukema ei silti ollu ihan mun mielen mukanen ja sanoinki tonne kommenttien puolelle, et nälkä täs kasvaa syödessä, eikä mihinkää ol tyytyminen 8(

Neljännen viikon tulos oli siis:

-1,2 kg

ja yhteensä neljän viikon aikana:

-9,0 kg

Mielelläni oisin kympin jo tos nähny... toki liikkua vois karvan verran enämpi, mut mistäs tota aikaa tehtäis lisää ?
542208uym20uqd84.gif
Mut joo... oon mä oikeesti hiukka tost tyytyväinen ja varsinki, kos oikeesti olo on melko paljon ohkasempi ja muuteski kevyempi ! Saatan jopa mahtua torstaina joihinki pöksyihin, ku tarttis mennä taas ihmisten ilmoille ;)

Tää päivä meni ihan perussetillä... aamulenkki, puoliltapäivin soppa, työt lopetin puol kympilta ja hain Alinen juna-asemalta, joka oli ollu hesassa päivän humpuuttelemassa... äskön imasin taas kaks soppaa ja ny meen maata ja aamulla heräänki sitte uuteen viikkoon, joka on järjestysnumerollaan sitte viides :)
Tavotteeseen en taida ny seuraavan kahen viikon aikana päästä, matkaa ku kuiteski on kevyet 10,5 kiloa ! Mut en vielkään uskalla vannoa, et lopetanko vaiko jatkanko tuon kuuden viikon soppailun jälkeen... jääköön se viel arvotukseks :)
1038865cu7mzb64cu.gif