Ja toi vast iso numero ilman oikeeta ruokaa onki =D
Käsittämättömän hyvin paksun ruho on leikin kestäny... ja oikeeta tavaraa, eli sitä saakelin vararavintoa käyttäny polttoaineena :)
Olo koko päivän siivousurakan jälkeen saunanraikas ja ryytyny mut hyvä =D

+ +

Ton viimisen kuvan on määrä esittää hymykuvaa =)

 

Vimppa pesurutistus oli äskö saunan ja pesuhuoneen lattiat !
Ja Aline sit pääs toteamaan, et äiti... sul kyl ei ol tissei enää ollenkaa :O
No mä sit kysäsin kaikelt tält kansalt, et enks mä mistään muualt ol laihtunu ? Ja Aake sihe sit kauniisti et JOO'O... ja mää heti kysymään, et no mist ? Ja sihe fixu nelivuotias, et nenäst tietty =(

Ja mää ku luulin olevani jo iha kauhian laiha... melkeen ihannepainotaulukon sisäl siis ;)... Lasten suusta totuus...


 

Tänään siivotessa löytys taas enempi ja vähempi tärkei asioi !!! Kaiken näköst romuu ja rääsää, paperii ja sälää... Paras niistä oli kuiteski tämä:


Jostain käsittämättömästä syystä tää aivan ihana kortti oli laskukasan välissä... Onneks löytys ennen ku viikonloppu meni ohi...

Saajana kortilla oli Entistäkin Ohuempi Mää... ja loput tekstistä:

Tää kertookin enää vaan musta :(
Sulle kuva ei tee enää oikeutta !
Mukavaa ja kaloreita kuluttavaa viikonloppua !!
Kyökkis (ja sit se perinteinen kielihymiö)
.

Enemmän ku KIITOS Kyökkis !!!
Hyvin säki oot ny säätäny tota leveyttä kapeemmaks =) Eli hyvin menee molemmilla ja sun askelmäärällä vauhti pysyy tasasen taattuna, sihe asti, et peril ollaan :)))))))))

Huomaa Kyökkis, mihinkä kortti nojaa !!! Hiilaritaivasbilemutakakkuun tietty... ja kaveriks sil tein floskakakun (tumma suklaa siis vaan vaihdettuna vaaleeseen) =)))))

And raportin aika:
Heräsin vast seiskalta, joka ei sit todellakaan kuulu mun tapoihini =)... Siivousta, alottaen keittiön sokkeleista ja lopettaen saunan lattiaan !!!... Puolilt päivilt kasvissoppa chilillä... äskö suklaa ja mansikka sopat niukassa vedessä =) Hyvää !!!... ja tänään vaan n. 1,5 pannuu kahvii ;)
Ei ehtiny enempää =D

Että tämmöstä täl kertaa... huomenna töihi, viel ku sellanenki paikka kert on ja siittä lisää tarinaa huomenna... siis päivästä, ei töistä =D
Hyvää Yötä !!!