... Ja toi otsikossa oleva järjestysnumero on siis eilinen ja tää postaus vaan ajottunu tähän aamuun, kos eilen ehtoosta Tampesteri-Lahti kierrokselta tullessani olin sitä myöten TÖÖT, et sanoin täl joukkueel, että Moi ja HeiHei... and menin maata !

2552446zctiwhbdry.gif

Nyt tarttis saada sit keittiö / kakkuvaihde silmään, ja painella tukun kautta tonne Tallille :)
Sivusivubisnes on siis hoidettu, niiltä osin ku se oli mahollista tuotteitten toimitusviiveiden vuoks... mut kaikkeni tein ja Arjatäti kans, joka hoiti ton itäsuomen :)
Jos siis sulla siin vieressä likimain on Kicks, nii siittä vaan sitte ihailemaan Viva la Divan hyllyjä ja uutuuksia ;)Jeps... ja mitäs sitte muuta ?
Noh... olo o vähä rähjänen ja väsyny 8/ Eli maanantainen puushouvi aiheutti muutaman päivän viiveellä melkosta kireyttä aiemmin kadoksissa olleisiin lihaksiin... eli reidet ja kädet on kutakuinki mukulakivipolkua muistuttavat, jäykähköt raajat ja mustelmia on sit ihan joka paikassa... reisissä, kyljissä, käsissä ! Vaiks mielestäni en juur itteeni varsinaisesti telonukkaa... ni joko se tapahtu siin tohinassa huomaamattani, tai sitte mun lihaksisto vaan repeili ponnistelusta (tiedän, eka selitys kuulosti paremmalta;) !
Tiistainen ja eilinen autossa istuminen ja hassuissa asennoissa työskentely ei ainakaan helpottanu oloa ja tais toi juominenki jäädä vähä naftiks, eli nestettäki on varmaan kertyny joka hiton solu täyteen 8(
Onneks ny alko arki ja pääsee taas perussetin kimppuun :)
496527tpx6kfr25h.gif

Päiviä tälle kuuden viikon projektille näyttää ny olevan viis... eli ne ainaski soppailen ja tiistaiaamuna vaakalukeman nähtyäni teen sitte päätöksen, että jatkanko sopilla vai syönkö itteni ähkyyn ja jatkan sitte vai koitanko oikeen syödä hillitysti ja kattoo, et tippuisko paino silleen ittellään... ja ihan, ku uskois tohon vimppaan juttuun, vaiks oishan se ihanteellista ;)

Noi... ja ny mää lähren töihin =)
Illalla jatketaan tarinointia...