Ehtoota !!!

Kovin on sukkelasti toi aika valunu taas ohitte 8/  Munku meinaan piti niin päivitellä joka päivä, jotta te pysytte ajantasalla ja jotta saan itte purkaa tuntojani, olotilojani ja mieltäni johonki muualle, ku syömiseen !
Sen verta kiirus on kuiteski ollu, et ainoostaan te sitte jäitte jostain paitsi ja mä oon pysyny visusti sopparavinolla ja olo on mitä LOISTELIJAIN :)

1235454p3cdy4kgfv.gif

Itteasias olo on ihan käsittämättömän hyvä... pakko meinaan myöntää et, kerran jos toisenki oon täs viimisen vuoden aikana alottanu jos jongunmoisen soppakuurin, ollu välil ilman herkkuja ja koittanu elellä muuteski niinku "normaalit" ihmiset elää... mut ain vaa se paksuminä on ottanu vallan ja taas on alkanu pukimet käydä ahtaiks 8/
Soppia, mitä oon vuoden aikana testaillu on ollu sit noit kilpailevia tuotteita xtravaganzalle ja niin tai näin, mut olo on ollu kaikkea muuta, ku hyvä ja lopputulos on päätyny viimestään neljäntenä päivänä tolkuttomaan mättämiseen ! Saattaa olla psyykkistäki se sellanen olo ja loistava tekosyy syödä taas ylen, mut nyt kuiteski viides päivä loppusuoralla ja minkään valtakunnan ongelmia ei vaan ole :)

467902o3qjmqudw2.jpg

Perjantain osalta päivä meni synkkyyteen nähden kiitettävästi. Aamulla menin neljän aikoihin koristelemaan nipun kakkuja sekä voikkareita ja leivoin muuten ehkä elämäni kauneimman pullakranssin... mausta en osaa tietty sanoo mitään, ees taikinan osalta, mut siis ulkonäkö ja taikinan koostumus oli mun mittakaavassa lähes täydellinen =)
Reipas tunti etuajassa sain kakut valmiiks ja ihan liian ajoissa lähettiin sit perheen voimin kukkakaupan kautta siunauskappeliin. Matkalla koitettiin kuluttaa aikaa tankkaamalla auto, käytiin skanssissa pikavisiitillä ja etittiin viel oikeeta kappeliaki hetken aikaa. Silti oltiin pelipaikalla puol tuntia etuajassa, joka tietysti on ihan hieno piirre meijän perheeltä ;) Siunaustilaisuus meni ihan niinku pitiki ja pappi oli sen verta rempsee suustas ja olemukseltas, et sai välillä jopa ihan hymynki huulille :)
Mä olen ihmisenä sellanen yltiötunteellinen eikä kyyneleiltä tietty säästytty tälläkään kertaa... kamera raukka ei meinannu mahtuu enää kassiinsa, kun se oli niin paljon räkää ja kyyneleitä täynnä nessuihin käärittynä ;)
Kappelista matka jatkus kahvittelupaikkaan, jossa vieraat saivat masunsa täyteen niitä mun aamulla tekemiä juttuja... Mä ryystin vaan kaffetta ja koitin haastatella muilta sitte, että onko hyvää ;)
Täs kohtaa olis ollu hienoa ottaa omat pöperöt, ees vaikka salaa toisilta näkemättä, mut totta hitossa unohdin ottaa koko sopat Tallilta aamulla mukaani. Onneks sain kuiteski pidettyy pintani ja kaffen sekä veden voimin selvisin loistavasti.
Koti sitte, ku alko häämöttää, ni jostain syystä mulle tuli ihan jäätävä väsymys ja nanosekunnin sadasosassa päätinki yhtäkkiä, etten menkkään siitä suoraan töihin, vaan menenki kotiin ja päikkäreille ! Ihan hyvä idea, mutku mullahan oli ne sopat siel töissä ja pieni orastava nälkäki alko jo tietty olla... olihan kello jo neljän kinthaalla ;)
Unentarve kuiteski voitti ja maha klommolla otin pienet kauneusunet 8) Töihin selviydyin sitte kutakuinki puol seiskan aikoihin ja sillon otin siis perjantaipäivän ekan sopan ja ai että oliki hyvää !!! Ehtoommalla site kaks soppaa viel iltapalaks ja näin siirryttiinki lauantaihin ja neljänteen soppapäivään =)

Laittaisin tähän ny jonku kuvat, mutku hitto ei sit, ni ei sit =(((

Lauantain työpäivä alko kello 4.30 ja meni ihan odotetusti, vaiks pienen jännitysmomenttinsa toi illan juhlat... syömättömyydestä tiesin selviäväni kyllä ja maistelunki hoiti Arja-täti, mut lähinnä illan vieraat sitä jännitystä ja pientä tressiä aiheutti !
Vieraina oli siis sellasia ihmisiä, joiden edessä sois kaiken menevän enemmän, ku nappiin... ja Luojalle kiitos tämä toteutus... Ruuasta ja palvelusta sekä tietty koko Tallin olemassaolosta tuli ihan käsittämättömän paljon kiitoksia ja monen monta ihmettelyä, mikseivät he ole aimmin tänne eksyneet !... No siihen on tietenki syynä ainaki osaks se, etten viel ol juurkaan ehtiny Wanhaa Tallia mainostamaan, koska puskaradio on hoitanu sen osuuden niin, ettei kalenterista juur vapaata paljoa löydy. Olo siis eilisestä illasta melkosen hyvä ja kaunis kiitos kuuluu myös Arjalle, Paulalle sekä Jennille, joita ilman en olis millään hitolla pärjänny !
Sopat söin eilen jossain raossa... kelloaikoja en ny muista.

Sitte tämä päivä, joka näyttääki olevan jo ihan loppusuoralla... kello on oikeesti nyt 23,39 ja kirjottamaan tätä alotin 22,03... minäkö hidas ?
Heräsin aamusta vast kympin aikoihin ja siitä lähdinki sitte suoraan takas Tallille, josta olin juur kolmen jälkeen yöllä kotiutunu... pari kakkua nopsasti kasaan ja siinähän se sit oliki. Pikasiivouksen jälkeen kotiin ja luonnollisesti taas pienet kauneusunet.. tai ei ny ihan pienet, vaan kun on tarkotus tulla nätiks, ni nukuin sit samantein reipas 4 tuntii ;) Kolme soppaa niin, että päivällä sienosoppa lämpimänä ja oliki muuten ihan yllättävän hyvää, vaiks muistikuva oli jotain ihan muuta ja nyt ehtoolla söin suklaa-toffeen sekä capuccinon, joka ei kyllä ollu niin hyvää !

Huomiseen ja kuudenteen päivään siirryn nyt positiivisin mielin... Tiistaiaamusta hyppään vaakalle ja ihan muuten tohon kotivaakalle, josta otin lähtöpainonki ja sihen on siis luottaminen, kos parempaakaan ei ole.

Jaa niin, yks juttu on, jottei kaik liian hyvältä kuulosta... meinaan toi kieli !!! Täytyyki tarkastaa tuolt aiemmist postauksist, et mis kohtaa mun kieli alko sillon ekassa soppakuurissa mätäneen... nyt on kuiteski vast viides päivä menossa ja kieli / suussa maku on ihan JÄÄTÄVÄ ja tänä aamuna, kun koitn hammasharjalla sitä hingata, ni okke meinas väkisten tulla ja ny on kieli sit, ku juuriharjalla hingattu ja kipiä sekä edelleen ällön makunen... sihen pitänee siis koittaa keksiä jotain :)

Nyt kauniin unen toivotukset ja huomiseen...

2530381yxr1xeyyxu.gif