Paksurouva V ilmouttautuu taas omaan projektiinsa ja koittaa pitää jälleen ajantasalla mahdollista kannustusjoukkoa 8)

Ihan vähän pääs tota aikaa vierähtämään, sit viime kirjotuksen ja ihan pien aavistus jollain varmasti on sen vaikutuksesta mun muotoihin !
Viimeks tänne raportoitu lukema oli siin 80 nurkilla ja sillon elettiin viime vuoden kesäkuuta...

Kesän aikana se paino surffas siin eestaas, mut yli 85 en sitä päästäny... Ratsastamassaki kävin melko säännöllisesti ja töitä tein perinteiseen tapaan ihan helvetisti :)
Syksyllä en sit enää ees aatellu pal painoani, ratsastukset jäi enemmän, ku epäsäännöllisiks ja pikkuhiljaa se paino sielt hiipiki sit ylöspäin, ainaki vaatteitten mukaan 8(
Sen verran kuiteski pidin jöötä ittelleni, etten uusia vaatteita lähteny shoppaileen, vaan kuljin sit hiukka ahtaammis lumpuis.

Marraskuussa Tallissa juhlittiin vimppoja juhlia ja joulukuuhun jäi enää piparihössötysten ja kakkujen lisäks muutamat jouluruuat ja juhlat. Helppoa siis kaikin puolin ja näin ollen millään ei ollu pal väliä... muuta, ku tietty suklaalla :)

Vaakalle en todellakaan hypänny kertaakaan loppuvuoden aikana, vaan säästin sen ilon tähän loppiaisen jälkeiseen ekaan arkipäivään !
Hetken sitä sai kyl ettiäkki, pölyt pyyhkiä ja patteritki kuittasin sit samalla uusiks ja kas... 95,3 kiloa... pikku massan rouva ehti sit loppuvuodesta ittellensä keräämään 8O   Ilmankos oli hiukka ahdas ja ahdistunu olo 8/

Jumalauta, et ihminen voiki olla tyhmä otus !!!

Ja mitä tästä opimme?... No tuskimpa yhtään mitään, eli taas ollaan projektissa, vedetään kroppa johonki ruotuun, nautitaan kesästä ja lihotaan taas syksyllä.


2889066n82u4lac0x.gif
 Näil mennää... hyppynaru mul on (jossain) ja soppia hain tänään ensavuks kahen viikon satsin.
Täl kertaa en laita mitään x viikkomäärää, vaan nyt mennään ens alkuun näin, vailla päämäärää periaatteella ja sitte, ku alkaa tuloksia näkymään, ni valkataan sopiva lopetuspäivä ;)
Itteasias maanantaina alotin jo tän nesteruokinnan, vanhoja soppia ku oli muutama jälellä ja näin ollen nyt eletään jo kolmannen päivän loppusuoraa :)

Olo ihan jees... pienet päikkärit oon kyl joka päivä joutunu kiskaseen, mut suurin turvotus on jo valutettu tonne vessanpyttyyn, joten eiköhän oikeeki tavara ala siittä koht sulamaan ;)


Alinen kans oltiin viime viikonloppuna viel laivalla ja tiesin ton ennalta suunnitellun maanantain melko nopsaan koittavan... Ja hyvä niin, koska kyseistä päivää oon ihan muun takia ootellu, ku kuuta nousevaa ja dietin alottaminen nopeutti näinollen siis senki odotusta ;)
Se asia on niiki yksinkertanen, kun että RadioSuomipopin Aamulypsy alotti vuoden tauon jälkeen uudet ohjelmat ja se jos joku sai mun mielen niin hyvälle tuulelle.
Monta vuotta oon ohjelmaa kuunnellu ja kun tallia alon 2009 pyörittään, ni eipä elämässä pal muuta ol sit ollukkaa.
2011 joulun aatonaattona tuli vimppa lähetys ja voi sitä parkumisen määrää !
Mut nyt, nyt on taas mun aamut pelastettu ja luotanki, et naurujen voimalla saan vattani silleen ittellään piukemmaks ja kun mieli on hyvä, ni eiköhän soppakuuriki onnistu :)

Nyt Hyvää Yötä... pitää mennä maata, et jaksaa herätä lypsylle jo kello kuusi :)

225249k0ealbwudy.gif