Hyvä päivä... itteasias hemmetin hyvä päivä 8D


Eli virtaa ois vaiks muil jakaa ja viikonlopun aikana kun mun muutaman kerran oli orastava näläntunne, ni sitä oloa ei ol tänään ollu lainkka !!!
Liekö tol liikunnal ja varsinki ulkona liikumisel olevan sittekki jottai positiivisii vaikuttei ;) JAA'A

 

Tänään oli taas heppapäivä... Alinella on siis vuokrasettis tos melkeen naapuris :)
Heti siis töitten jälkeen tallille ja kaakki kuntoon =) Sitte lenkille ja askeleita tuli kaikenkaikkiaan 6500 (noin niinku)... settiksen kans on siit hassuu lenkkeillä, et sil on tasan kaks vaihdet... joko se laahustaa tai sitte mennään lujaa =D Ja suurin piirtein puoles välis lenkkiä (ympyrää me siis mennään) se hoksaa, et jaahas kotioppäi ollaan menossa... ja sit mä en pysy enää ees juosten sen peräs ;) Eli haiskahtaa seki homma liikunnal :D... Ei vaa, hyvää liikuntaa mul, ku Petriki viel yskii !!!

Jaa nii, kylmä tänään kyl o ollu (kait mä alan oleen sinut jo pikkuvilujeni kans), töissä ollessa siis ;( Töitte jälkeen ei mittää ongelmii, paitti et äskö mä huomasin, et nenänpää o iha kylmä (liekö seki oheneva) !!! Mut kaiken kaikkiaan jees päivä... näit lisää kiitos !!! Kävin salaa vaakallaki tänään ja hyvält näytti =D

 

Raportin muodossa tää päivä:
Ei aamulenkkiä, ku Petri on kert kipee...puolilt päivilt kasvissoppa ja seassa reilu t-lusikallinen chilijauhetta !!!... Töistä kotio, tallile, lenkille ja sittä suoraan salille... pace-tunti ja kotona söinki heti mustikka ja mansikka sopat sekotettuna yhteen ja only 2 dl vettä... ai että seki yhdistelmä on vaa hyvää :)))

Nyt maata, et huominen luistaa yht hyvi =)))


HYVÄÄ YÖTÄ !!!