Moikkelskoikkels... =)

Olo jees, mut ****u soikoon näit saakelin compuuttereita 8/
Palaa niinku niin käpy, ku saa sen seittemän kertaa avata koneen, et pääsee ees nettiin ja juur, ku luulee pääseväs alkuun, ni KOH-Tsip ja taas alusta uudestaan :(

1732987a0eibsany4.gif

Tänään on ollu muuten hassu päivä... ja lähinnä sen suhteen, et mun ei ol tehny sit yhtään mitään mieli !!! Täs, ku on kuiteski muutama päivä menny niin, et oisin voinu syödä vaiks pieniä kiviä aikani kuluks 8O Mut tänään tosiaan venytin päiväsopanki syöntiä pitkälle iltapäivään ja iltasopat taasen ryystin tos Housen jälkeen ja neki sillä mielellä, et ois voinu jättää väliinki ;)
Hitto, ku sais tällasen olotilan silleen tallennettua tonne takaraivon vasempaan etulohkooon ja vois sit käyttää sitä hyödyks sit siin kohtaa, ku alkaa taas pöksyt kiristää lannetta =)

2217251q4jqk4418x.jpg

Siis tohon kysymysmerkin kohtaa aattelin sitä tallennusta ;)

Joo ja muuten päivä meniki sit vähän nii ja näi 8/
Eli kyökkivaihdetta en saanu kunnolla päälle... tukussa kävin, pari koristetta tein ja jotain muuta olevinaan yleishyödyllistä... siivomisen kuiteski sain väistettyä, puhelimeen melko aktiivisesti vastattua ja vähintäänki sen sata kertaa päivän aikana, yhen hääparin kans sain höpöteltyä asiat kuntoon ja ja ja... mut ei niinku sellasta suoraviivasta toimintaa :(
Joten huomenna on sitte sikakiire... sankaa mun sanoneeni !

2610655q90y6f2jbx.gif

Oiskos toi ny sopiva kuva, eli "juosta pää kolmantena jalkana" !

Ja tosta hepasta tuliki mieleen, et aamulenkin hoisin niin tänään, ku eilenki ja ny tänään ehtoosta tehtiin viel pien heppalenkkiki :) Eli reippailtu on... vaiks enempiki oisin reippailu, jos vaan aika ois antanu jossain kohren myören (siis yleisesti ottaen tän projektin aikana)... ja kauneusunistahan mä en tingi, ees roppani takia ;)

Ja siittä taas aasinsiltana toivotanki kauniita unia kaikille ja jollei munsta huomenna mitään kuulu, ni töissä oon ja jollei lauantainakaa tul päivitystä, ni töissä oon edelleenki... ts. sunnuntaiseen, mitä suurimmalla todennäkösyydellä :)
 
1899467dz03wl49qb.gif