Do di... yllättävän hyvin meni tää päivä, vaiks aamun vaakalukemat ei ny ihan samanlaisia kiksejä tuonu, ku täällä, sillon ekalla kerralla !
Hiton tyytyväinen oon kuiteski siittä, et selvisin veden ja kahvin voimin äskösistä Alinen synttärikemuista :) Sipsiä, nannaa, pizzaa ja viel suklaakakku kaupan päälle... ja palaakaan ei suuhun sujahtanu !!!
207886wyf8s5ujz3.jpg
Päivitinki jo aamusta ton oikeessa reunassa näkyvän vaakan, mikä kulkee eestaas nuottiviivastolla ja sitä klikkaamalla näkeeki sit koko historian... tai ainaski niiltä hetkiltä, ku oon painostani kirjanpitoa pitäny =)

Asiaan...
Tulos ensmäsen viikon jälkeen on nyt:

-2,6 kiloa

Tanitavaakaa on niin ikävä... tai enhän mä oikeesti ees muistanu sen olemassaoloo, mut nyt tänään aamusta, ku luin noit vanhoi postauksii... ni voi ei, miten hyvälle tuulelle tulinkaan sillon, ku näin mitä on mistäki pudonnu 8/
982477uqvc9qzqub.gif


Rehellisesti tuo lukema on nyt alku ja eiköhän se siit ala vauhti kovenemaan, ku ottaa hiukka liikuntapisteitä kehiin ;)
Katotaan, mitä keksitään !
1463639fi8auk4o3e.gif

Tän postauksen jätän nyt tälleen niukemmalle tekstille, kos runosuoni ei ny oikeen kuki 8O Josko huomen ehtoosta sitte oisin taas juttutuulella !...
Hyvää Yötä ja huomiseen :)


2634346i7jzwa502x.gif
 
Se on viel pakko tänne loppuun mainita... et hemmetin nopiasti tää viikko meni ??? Ihan käsittämätöntä ???