Nii se vaan tämäki päivä alko tulla auringonlaskun aikaan... joka muute paistaaki tosi ärsyttävästi noist puhtaist akkunoist suoraan telkkarin kuvaruutuun, jonka taas isäntä kiillotti 8O

606175nblr18ukwa.gif

Merta meijän akkunoist ei kyl näy :(

Täs päiväs ei muuten pal mittää merkillist sit ollukkaa...
Puoliltapäivin älöttävä kanasoppa, jota koitin höystää paremmaks chilillä ja currylla... aattelin, ku molemmat alkaa ceellä, ni saattais sopii hyvinki yhteen ;) Ikävä kyl ne ei sit kuiteskaa piilottanu alkuperäisaromia... Kaks pussii sitä vissiin viel jäljellä, joten koitetaan ryystää ne nopiasti pois alta kuleksimasta !
1106731uus5sp3ujz.gif

Koukataas hiukka takaspäi... eli ennen tota kanasoppaa aamulla siis, kävin tietty Petrin kans lenkil (tai ei se ny mikkää tietty ol, mut siis)... sit tuli toi kana ja äskön oltiin Alinen kans taas ratsastamas ( ja siis hän ratsasti). Heitettiin pikkanen lenkki, mä kävellen ja taluttaen Kallea (se on jonkun sortin kaakki, ruskian värinen)... Kauheen pitkää lenkkiä ei tehty, kos ilma oli käsittämättömän kalsa ja tehtiinhän me juur maanantaina pitempi kierros, joten tänään näin :)
Äskön söin cappuccino ja toffee-suklaasopat... enkä sanois niitäkää ny järin hyväks yhdistelmäks ;/
Mahraks mä olla tänään hiukka kriittinen ?
517767clays9tnuh.gif

Nyt oonki sit sopivasti väsyny... joten veikkaampa, et mitä mä täs sen suurempii taas väkisten jauhan... eli sanon vaan, et Hyvää Yötä =)

Jaa nii... kehut piti laittaa viel tänne kaiken kansan nähtäväks... Eli Teija, hän joka mulle ilmianto tiedon, et nyt näit xtravaganzasoppia saa netin kautta tilaten (linkki kauppaan löytyy tuolt alhaalta oikealta)... ni hälläpä on kans nyt sit takana jo reipas viikko soppaelämää takana ja ekan viikon saldo siellä suunnalla on nyt -3 kiloa :)))
Hyybertsempit hänelle myös jatkoon... kerron tilannetietoja, jahka homma etenee 8)


Ja nyt siis se hyvää yötä !
 
1543577rdvc7qfbzq.gif