No niin ja nyt voin taas hymyillä silleen ääneen =)

Pussiruokien ja veden lisäks nautin nyt myös näit eväit ;)

Tänään tuli siis totaalisesti mitta täyteen tätä paskan makua suussa... eli soitin tk:seen ja koitin varata lääkäriajan  !!! Sitä ei ny luonnollisesti herunu ennen ens kuun puoltaväliä, mut huolisivat sentään mut terkkarin vastaanotolle =)
Se tätskä selvästi järkyttys nähtyään mun kielen ja voi taivas ku menin viel kertomaan millasella dietillä oon ;) Siitä alko vartin aivopesuyritys siitä, kuinka ihmisen tulis pudottaa painoa :( Noh yritys hyvä kymmenen jäi ihan ajan haaskaukseks... ja hän kehotti menemään päivystyksen puolelle, eli lääkärille näyttämään oolmoust mädäntynyttä kieltä ;)

Päivystyksen puolella pääsin taas esittelemään kaunista kieltäni... Ja ne tätit oliki sit heti henges mukana (terkkui vaan... tääl te kuiteski käytte, ku annon osotteen) ;)
Sanoin olevani kovalla dietillä ja he taas tiesivät, että keho on loistavassa ketoositilassa ja paino sen kun putoo vaan =D
Ei tarvittu lääkäriä, vaan muistilapulle suudesin nimi ja taas menoks ;)
Toivottivat onnea (kiitos vielä <3 ) ja mä lähin apteekkiin... Ostin sen mitä käskettiin ja heräteostoksena ton SB12 härdellin ja suusuihkeen :)

Maku suussa on jo selkeesti mielyttävämpi ja sain taas antaa lapsille iltapusun ;) Kieli on kyl viel iha yht ruma ;(


Mul oli kauheesti paljo asiaa mielessä... ja nyt taas ei tul mittää mieleen =( Nää osa-aika yh-äidin tiistai-illat on sen verta piukkaan buukattui, et tääki päivitys pomppas näköjään jo väärän vuorokauden puolel ;)

Niin no se mun kyl piti sanoo noist tavotteist... Pikkupätkiä ku tarttis kuulemma olla, ni otetaan vaiks ekaks toi meijän hääpäivä !!! Se on jo toinen helmikuuta mut ajattelin yllättää itteni mahtumalla mun vihkisormukseen ;)
Saan sen ny juur pujotettuu sormeen, mut poisotto onki sit hankalampaa ;)
Oiskos jollakulla vinkkejä, kuis sormia laihdutetaan ???


Ihan näin makeeta sormusta mul ei kyl ol =(

 

Tää päivä muute..: Aamulenkki... sienisoppa... kiire... kasvissoppa... salmiakkituorejuustokakku (tein vaan, en ees maistanu) kyläyhdistyksen johtokunnan kokoukseen... Alinen kanssa tallilla puuhastelua (poni kuntoon ja tallin lattian harjailua, saaks siit jotain liikuntamerkintöjä? )...
Muuten vaan istuskelua ja puhumista =D
Iltapalaks suklaa-toffee lusikoitavana versiona =)
Liikunta suoritukset taas tän päivän osalta melko niukat, loppus niinku tunnit kesken :(

 

Mut siis nyt taas nukkumaan olotilalla "LOISTAVA" :)