Jaahas... sitä alkaa oleen järjestysnumerollaan kuudes päivä sitte pulkassa ja kaks soppaa oottaa tuol viel ryystäjäänsä :)
Olo mitä mainioin... mitä nyt yltiöpaha haju/maku suussa... mut sitähän ei lasketa, kos huomenna on sitte viikko täynnä ja tämä rouva hyppää vaakalle kattomaan kuis on käyny fläskien !
000203FA.gif
Dodi... saimpas ladattua ton hymiöhässäkän tähänki koneeseen (oon Anttonin koneella ;)

Päivä on menny kutakuinki mallikkaasti... aamulla olin lenkillä Petrin kans, niinku muuten oon ollu tosi tunnollisesti muinaki aamuina... lukuunottamatta noit päiviä, jollinka en ol ehtiny ees piipahtaan kotona, kun työtunnit vuoroa kohden on ylittäny 24 ! Sanokaa muuten vaan, jos nää mun lauseenrakenteet alkaa oleen liika pitkiä ja hankalaymmärteisiä... tai julkasen tääl olevinaan liikaa uusia Suomalaisia sanoja ;)
Jeps... ja kello 11 sisko vei mut sit akupuntiosessioon (tota sanaa en ees yritä taivuttaa). Melkosen merkillinen kokemus, mut uskon satarosenttisesti, et käsi saattaaki sillä parantua. Alkuus otetaan nyt 3-5 kertaa, kerran viikossa ja jos tulokset on jees, ni sitte riittää uusintakäynnit kutakuinki kerran neljässä kuukaudessa :)
Nyt vasemman käden kipu (oli muuten mennessä noin niinku terve) on pahempi, ku oikea on ollu pitkään aikaan ja oikea taasen ehkä semisti parempi.
Jotain tän suuntasta se täti lupailiki... raportoin siitäki sitte myöhemmin, ku oon sen suhteen viisaampi.
Sopaks nautin päivällä parsasopan ja ny meen nauttii ne kaks viimistä...
Jaa nii ja äskön oltiin viel heppatallilla... ja se oli melkosen fyysinen suoritus !!!
00020354.gif
Täs kohtaa viel pakko sanoo, et eka viikko on menny aikasen kivasti ja huomen ehtoosta sit tosiaan niit tuloksia... siihen asti HYVÄÄ YÖTÄ =)
0002044A.gif