Eikä tää ny loppuviimein ollukkaa nii huono päivä, mitä aamu anto ymmärtää ja mitä kiukuttelin tuol edellisen postauksen kommenteis ;)


Hymykuva siis tähänki päivään =)

Aamu meni tosiaan iha persiilleen... otin meinaan heti siin neljältä (aamutäysistunnon jälkeen) mitat ittestäni ja voi haaska, nii oli turha viikko niitten suhteen (ne löytyy tuolt vasemmalt ja suora linkki on tässä)... eli ei juur kehumist =( Sitte mennä töräytin itteni viel vaakalle ja se sanos, et oon muutaman sata grammaa viime viikosta lihonnu =O Ja aikani, ku mää sitä pyörittelin, ni lopputulos oli n. -500 grammaa ;( Saakelin Litlipaskahalpisvaaka !!!

Oi että teki mieli suklaata, milläs muul sitä paksu itteensä lohduttais =p


Ja viel oikee suklaata ja munaa samas paketis =) noist munist ku kert tykätään alvariis puhuu !!!

Päivä meni kuiteski iha kohtuullisesti, ku kävin sillon tällön lukemas teijän ihanii kommentei... joka hetki on siis oikeesti tunne, ettei ol yksin ja se jos joku on hieno tunne =)))

ELI...    kaikille teille !!!

 

Ja asiaan, sihe tärkeimpään...

-1,7 kg viime viikosta...

ja

-23,4 kg vuoden alusta !!!

Iha jees... vaiks olis tietty ollu kivempi jos toi eka olis ollu 2, jottai =D
mut tutkimattomat on Herran tiet ja tätä tiet mä ny kuljen ja näi se vaa menee, enkä parempaan pysty (tai siis pystyny) :)

Asetan nyt ittelleni muutaman haasteen ens viikkoo ajatellen... kos eka, eli se 30 kiloo ja 12 viikkoo menee väkistenki vituiks =O Kimmon vika, ku lupailee semmosii =S

Eli nyt sitte seuraavan viikon lopputuloksen tavottena on:

  1. Vähintään -1,9 kiloo, eli sit alkais toi paino seiskalla =)
  2. Vähintään -1,6 kiloo, ni on pudotettu sit tasan tai yli 25 kiloa, eli 50 voipakettia =D
  3. Liikkuu, liikkuu ja liikkuu, et haihtuis savuna ilmaan viel pal enämpi !

Kaik kolme ni oon varsin tyytyväinen, kaks kohtaa tuottaa jonkun sortin kiksit ja yks, ni oon vetämättä itteäni hirteen :)

Kohtuulliset tavotteet, kohtuullisin rangaistuksin =D

Ja palataampas taas asiaan... Tanita vaaka anto tämmösii lukemii...
Rasvaa on viime viikosta tirissy 2,3 kiloa (WAU) ja lihasmassa on kasvanu sen puol kiloo !!! HYVÄ HYVÄ =) Mitois nää ei kyl näkyny =(

Painonvartioitten taulukon mukaan meikäläinen (177 cm) on tavotepainossaan, ku vaaka näyttää 62-78 kiloa... paljoa sihe ei ol enää matkaa (nii siis sihe yläreunaan) =) Lääkäreiden käyttämä taulukko on kaks kiloo pienempi... Katotaan löydänks mä jostain jomman kumman taulukon, liitän sen sit tänne jos siis vastaan tulee :)

 

Raportti:
Aamulenkki Petrin kans... puolenpäivän sopan unohdin kotio, joten kasvissopan chilillä ryystin vast 16.30... Bailatiino ja äskö sukla-toffee ja vanilja sekotus, NAM SEKI =D