Ja HAHAA henkissä ollaan !!!

Vaiks rehellisesti aamulla ei olo sellane ollukkaa... ja päivän mittaan paheni vaa =(
Ei ollu kylmä, ei ollu nälkä, ei ollu oikeesti mittää tähä touhuun negatiivisesti viittaavaa juttua. Mut noin niinku muute vaa vitutti kaiks maholliset asiat ;(
Mä oon ihmisenä semmonen, et sotkeudun kaikkeen ja oon sit yleensä korviini myöte savessa, ku kaik asiat tarttis saada kuntoon yhtaikaa !!!
Ja ku apuu ei anna luonto periks pyytää, eikä ol tapana ollu jättää mitään luvattuu tekemättä... ni sit siit kärsii yleensä kaik, itte ja ympäristö ny ehkä enite :/

Tämän päiväsen mä hoidin silleen, et lähin töistä veks ja menin maata ja jätin siis tasapuolisesti kaik tekemättä 8O
Varsin järkevää tietty, kos kaik paska o sit huomen taas odottamas... no ei iha kaik, osan oon hoitanu kuntoon jo tänään (päikkäreiltä herättyäni) ja osan pitäs reeraantuu tos aamulla :)

Elikkäs kaik o ny sit kutakuinkin

 

Piialla ja Kyökkiksellä näyttää olleen kans tollanen vetämätön päivä... eli tsempataas heitäki vähä... tämmösel kuval :

Eli aatelkaas kaikkii näit kivoi kesäglenninkei, mihi me mahdutaan ens kesän :) Voi Luoja, mite nättejä me sit ollaankaa :D

 

Ja sitte taas asiaan, eli raportti :
Aamulenkki Petrin kaa (kaikesta huolimatta)... yheltä parsasoppa... piiitkät neljän tunnin päikkärit ja sen jälkeen sienisoppa... Sitte peruskeskiviikko touhua... kolmenvartin kävelylenkki Petrin kaa ja iltapalaks suklaasoosi :)

Eli yllättävän sutjakkaasti tää päivä nyssit kuiteski meni =)
Huomisesta ootan kuiteski inan verran parempaa... Päivästä tulee kyl aika katkonainen, ku pitää käyä kattomassa sairasta mummia, hakee Petrille kananrasvaa (koitetaan lihottaa tota elukkaa), hoitaa niit tekemättömii juttuji ja ja ja... Mut uskoakseni illan Tanitavaakan liuska parantaa haavat. Olo on ainaski sen puoleen luottavainen :) Tavote oli tälle viikolle se 2,2... koska viime viikolla meni "vaan" 1,8 ja koitan tehä kaikkeni, et pysyn siin "ohjekirjan 2-4 kilon viikkovauhdilla =)

Ja ruokintaan ku ei voi vaikuttaa, ni sitte vaa lisää pyllynkeikutusta :)

 

Sen verta piti sanoo tosta mestasta missä mä käyn niin vaakalla, kuntoilemassa, osatamassa ruoka-annokset, ku viettämässä mukavia torstaitaki... Ni käykääs kaik kotiäitit (ja muutki tietty) kattomassa sen talon hinnastoa ;)
En usko, että ootte missään muualla, koskaan tai millonkaan nähny tai kokenu, että kotiäidit otetaan jollain tapaa huomioon 8D
+ että salilla on ilmanen lapsparkki... mis ainaski meijän lapset viihtyy :)))
Saa siis Suomessa viel jostain sitä oikeeta palvelua ;)

Nyt kaikille kauniit hyvänyön toivotukset... huomenna päättyy tää viides viikko ja siirrytään taas askelta lähemmäs puoltaväliä :)