Tasan kolmannes (+ nää muutama tunti) on sit enää tätä touhua jälellä !!!

Tähä mennes tää pussittelu on ollu niinkö samaan aikaan helppoa ja inan verran vaikeeta... huomattavasti enämpi helppoa kuiteski =)
Pahoja päiviä on siis ollu ja ne oon kirjottanukki aikast tunnollisesti tänne... Tänään kuiteski yllätyin, ku meil oli xtravaganza-ryhmän kokoontuminen, et aika monella (ei siis missään nimessä kaikilla) oli nyt tän viimisen viikon aikana ollu vaikeuksii =O
Tarkistin asian, etten ol vaan epänormaali kun tykkään (lähes) kaikista sapuskoista, enkä ol (viel) missään kohtaa aatellu heittää hanskoja tiskiin... eli tykkään yleensäkki täst touhust !!! Näin sen pitäiski kuulemma mennä... eli oikeilla jäljillä oon,  HYYVÄ =D

 

Enkä ny piinaa enempää... vaan homma on ny näin, että:

Viime viikosta...

- 2,3 KG

ja vuoden alusta...

- 18,8 KILOOVoiks täs pal muuta, ku hymyillä... EEIII !!!

 

Laitan tarkemmat Tanitalukemat tonne vasemmal jossain välis ku ehdin työkoneel... eli täs ny vaan ne tärkeimmät:

      alotus 30.12.2008    8. viikon jälkeen
FAT %               45,7 %          36,0 %
FAT MASS          48,1 kg         31,1 kg
FFM                   57,1 kg         55,3 kg
MUSCLE MASS   54,2 kg         52,5 kg
TBW                  41,8 kg         39,8 kg
TBW %              39,7 %         46,1 %
BMI                    33,6             27,6

Rasvaa viime viikosta on sulanu sen 1,8 kiloa ja lihaksia puol kiloo... UUPS ;) Noh, tost tanitavaakalapun alareunasta ku löytyy tällanen asteikkojutska... ni sen mukaan mulla on täl hetkel lihasmassa sellaset 1/6 plussalla... eli hiuka saaki viel hävitä ;) Ei siis tartte viel hermostuu =D


Tänään oltiin tietty bailatinossa ja meininki oli ton sorttista... eli värivalot kaik löytyy... Kunto alkaa selkeesti paranee, meinaa tuntuu ettei siel tul laisinkaan enää ees hiki ;)
Meijän xtra-ryhmätunnin nimi oli liikkumisen iloa (tai jottai sinneppäi) ja riehuttiin siin sit salin puolella reilu puolisen tuntii =D Muutamaan koneeseen sainki iha järkevii vinkei, kiitos vaan !!!

Muuten sit tän päivän raportti sanoo:
Aamulenkki Petrin seurana (vai oliks se toisteppäi)... sienisoppa kellon ollessa vajaa yks... taas Petri lenkitti muo ja mää Petrii (en osaa päättää)... sit Auraan jumppaamaan... ny kirjottelen tätä ja koht syön kaks soppaa !!!

Aurajuustoo tekee nyt kyl mieli, ku Aura sanan toho kirjotin... HEMMETTI :)

 Huome korkataan viikko ysi... sitä odotellessa...


 

 

p.s... Kyökkis !!! Sun päiväs näytti iha jees hyvälle =) Älä kuiteskaa jätä montaa kertaa syömättä noin paljoo, kos teet vaan ittes olon huonoks, kylmäks, väsyneeks, kiukkuseks... Jompaa kumpaa tarpeeks ja mä lupaan, et Mike hymyilee varppina leveemmin !!!