...Alkakoon ny sit virallisesti täst päiväst !!!
Ja ihan hyvin alko... päivä paperitöitä, sit harkkarirumba ja nyt päivityssessio :)Aika jalkkispainotteinen ehtoo, noin niinku katsomon puolelt katottuna... eli Anttonin treenien loppupuoliskolla alko Aaken ekat jalkkistreenit viereises hallis =) Hassuu oli kattella ensteks 11-v poikien treenejä ja sit 5-vuotiaitten sähläystä ;) Oliks Anttonin joukkue samanlainen 6 vuotta sitte ja kasvaaks ne pirut niin nopeesti noin hyviks ;)
Poikien harkkareitten lisäks ehtooseen kuulus Alinen kuvataidekoulu... Se on niin Alinen harrastus, ku vaa olla ja voi... ja ihan kiva, et hän käy ees kerta viikos sotkemas jonkun muun pöydät ;)
 Muuten sit raportti menee näin, että... Aamulenkki ja kolme soppaa, olo mahtava, ei negatiivisia sivuvaikutuksia, näläntunnetta tai muitakaan elämää mutkistavia juttuja... Eli voiks paremmin mennä ???

Nanosekunnin olo kyl olo vähän kurja, ku luin noit edellisen postauksen kommentei :( Oon hiukka luonteeltani sellanen, et jos jollakulla menee huonosti, ni meinaan väkistenki samaistuu asiaan jollain lailla !!!
Onneks oon kuiteski ny niin laiska, etten jaksa ees lähtee kaivelee kaapeista mitään hyvyyksii ;)
Voimia ja jaksamisia kuiteski Marjolle ja Piialle... =)))

Ja TSEMPIT ihan kaikil muilki !!!
 


Täst sit vaan kohti tuttua turvallista tiistaita =) Oonpas mä ny varsinainen sanaseppo ;)