Juu'u, seki on ny aika koht ohi =)))

Vallan vaan ja kaikin puolin ihan kiva päivä... Petrin kans käytiin se muutaman tuhannen askeleen lenkki... päivä töitä... kotona tein puolen litran pullataikinan ja lähin Petrin kaa taas lenkil... otettiin naapurin tätskä mukkaa ja käytiin kyläyhdistyksen paksukerhopunnitukses =)))
Ja oliki muute iha elvistelyn arvonen lukema... pudotusta viime viikkoon nähden vaivaset 3,3 kiloo... HÄRREGYYD =D
Matkaa lenkille kerty jotain 5-6 kilsan paikkeilla (kaiketi)... kadotin meinaan taas askelmittarin, joskin se kyl jo löyty naapurin navetast, mut siis se on siel ja meijän lenkki oli eri suunnal ;)
Soppii söin muute kans tänään ja kaik kolme tietty... töis vihanneskeiton ja äskö mansikka ja toffee-suklaa sekotuksen =))) Pienel se paksu toimeen tulee ja olo pysyny vallan vaa hyvänä ;)

 

 

Kyökkis oli tuol omas päiväkirjassaan sitä mielt, et perhe kärsii ku äiti o dietil... ja höpöhöpö !!! Mä ainaski lihotan kaikkien taiteitten sääntöjen mukaan meijän joukkuetta... täs siis laskiaispulla :)Joku oli kyl kaiken raesokerin johonki tuhlannu... mut hyvin nuo näytti uppoovan tol taviksellaki ;)

Kenwood nummer 2  otti ja meni sit kans särki... isäntä sitä koitti kovasti elvyttää, katotaa huome onnistusko. Tarttis meinaan tehä melkosen monta kakkupohjaa huome ja käsipelil saattaapi tulla äitii ikävä !!!

Pullii jäi muute aikast paljo, eli jos jonkul normaalipainosel maistuu... ni tervetuloo vaan nauttimaan vaiks viel huomenissa =D

 

Jottai kivaa olis viel ollu kiva kirjottaa... mut eipä ny pääs pyöri muuta ku toi nukkumatti ja sen tarinat :)
Tehää ny kuiteski noit aaltoliikkei meijän kaikkien taistelijoitten riemuks :D Tsemppaukset ja jaksamiset siis IHAN KAIKILLE !!!

 

Hyvää yötä piltit, nalle silmät sulkee... lapsoosista näkee nalle monta unta :)