Hyvää iltaa 8)
Mulla olo mitä mainioin ja tämäki päivä tuli taas elettyy hienosti kolmen sopan voimin :)
470445zu82zzkdoj.gif

Aamu alko perinteisesti lenkillä ja Petri tietty kaverina... ilma ny ei ollu paras mahollinen, mut kait noi tossut tos puhdistuu sit huomen aamuses vesisatees ;)
Ostin muute viime syksyyn sellaset äässiä kiinteyttävät keinulenkkarit... oikeeta nimikettä en ny tiiä 8O.
Toimiiko, no ei voi tietää viäl... mut eihä yrittänyttä panna ;)
1260015tpxuhutq40.gif
 
Aamusta Wanhassa Tallissa kävi terveystarkastaja, tekemässä vuosittaisen katsastuksen... se meni aika tarkkaan juur niinku pitiki... paitti, et mä meinasin saada paskahalvauksen, kun se täti kaivo salkustaan jotain ja sanos ottavansa näytteitä keittiön eri pinnoilta...   KLup... sanos mun kurkku... Melkeen heitin paniikissa, et lopetin tos viikko sitte juur toiminnan ;) mut en sit sanonu, vaan rohkeesti otin härkää sarvista, selkä suorana ja päättäväisenä kävelin tarkastajatätin perässä kyökin puolelle !
Kuudesta kohtaa otettiin näytteet ja pubin puolella kone anto sit tulokset... jossain oli 0, toises taas kolme, toisiks suurimmas 8 ja sitte se yks oli niin korkee, etten kehtaa ees sanoa (vaiks enhän mä ees tiedä kuis korkeita lukuja se mittari ees näyttää ;)
Noihin tuloksiin täti oli tyytyväinen... alle kahenkymmenen, ku arvot jää, ni on kuulemma ok ja nolla tarkottaa yleensä pesuaine tai huuhteluaine jäämiä ! Kylmiön oven kahvaa hän suositteli pyyhkimään vähän paremmin, mut muuten kaik siis jees =)
1312810lp933y1ohz.gif
Nyt ois viel tää oma huusholli puunattavana, ku ens viikon viikonloppuna ois tarkotus kahvittaa noit sukulaisia kakaroitten synttärien kunniaks :)

Hiuka taas rönsyili... eli tarkastaja kävi ja sen jälkeen söin yhen sopan, oiskos ollu kasvissoppa... hetken tein koristeita, sitte pakkasin kurssikamat ja lähin kohti Turkua... siel odotti 10 reipasta äitiä ja into piukassa saatiin kulutettua useempi kilo marsia ja aikaaki reipas neljä tuntia :)
Kipin kapin sieltä sitte kotio... mansikka ja vaniljasopat kitaan Housen ääressä... ja ny kirjotan tätä =) Anteeks, saunassa kävin Housen jälkeen !
668300rivpduw2j8.gif

Nui ai ikkää... ja ny oonki sit valmista kauraa makuuasennolle :)
Henki/suu haisee edelleen ihan hyybermegapahalle ja pissalla käyn enämpi, ku usein... mut eiköhän tän kestä ;)

Hyvää Yötä...


618718efoazxk8ws.gif