Viime yöstä selvisin hengissä vartin unien ansiosta, mut tän päivän oonki ollu sit totaalisen kuutamolla =)

Eli projektia ja ikäviä söhläyksiä, josta voi lukea tarinaa tuolt kakkublogin puolelta... Tän projektin suhteen kaikki kuiteski LOISTAVASTI, vaiks liikunta puoli on jäänykki täysin nollille. Koitan kiriä huomenna hiukka takas =)


Pussiruoka-aikataulusta mul ei ol mitään käsitystä... eli laskin vaan äskö noi sapuskat ja lopputuloksena totesin, että tän päivän (sori vrk taas vaihtunu kesken kirjotuksen, siis eilisen) sapuskoista on edelleen yks syömättä :)
Syön siis koht viel jonku soosin =)

Mainittin tos muutama päivä sitte, et mul on jostain syyst sellanen "pöhö" olo... Järkevää syytä en asialle keksiny ja "pöhötys" senku on sit jatkunu vaan :(
Asialle tuli selvyys sitte eile... mulla alko menkat... JEEEEE, toisen kerran jo tän kolmen viikon aikana !!! Oikeesti hei, voi helvetti, eikä mittää muuta :/
Asialle löysin kyl iha jäkevän selityksen (vaiks kivaa se ei ol siltikään) muutamastaki eri paikasta... eli googlettamalla sanoja kuukautiset ja ketoosi, ni avot, kyllä lähtee... "kaikilla" siis sama ongelma. Tää selitys kelpas mulle (kopsasin tekstin jostain keskustelupalstalta):

Ketoosin takia maksaan imeytyy lääke todella nopeasti ja myös poistuu nopeammin kuin normaalisti, mikä tarkoittaa sitä, että tällöin hormonitasapaino ei pysy oikealla tasolla ja elimistö ei tiedä milloin tyhjennysvuoto pitäisi tulla.

Ehkäsytehoon asialla ei liene vaikutusta... ja jos on, ni se selvinnee sitte syssymmällä ;)Juu... nyt näyttää menevän tähä postaukseen taas ihan turhaa aikaa, jonka vois hyväks käyttää vaikkapa nukkumalla... Eli taidampa lopettaa tähän ja toivottaa kaikille:


P.s. Sormus sujahti äskön varsin komiasti nimettömään... Katotaan, kuis huome, ku otetaan liikunta taas kuvioihin takas =)