Oikein ihanaa Ystävänpäivän loppumetrejä kaikille täällä piipahtaville !

Tää päivä ei muute ollu kyl mikkää maailman paras ja ihmettelen ittekki, kuis mä oon viel pystys ja henkis ;)

Eli, eli... Eilen ehtoolla tulin töistä siin puol kympiltä, päivitin blogit ja aloin leipoon :) Viideltä menin hetkeks maata ja seittemältä jatkon taas urakkaa =) Ysiltä aamulla luulin, et uuni meni särki !!! Mut se oliki sit vaan valo ku sielt räpsähti =D Muutaman minuutin pääst huomasin, et leivinpaperirullassa oli vaan yks arkki jälellä... eli ei muuta ku käytettyjä pesemään ;(... Hetken päästä tarttin suklaata ja kah keppanaa, oli joku muuki niit jossain välis tarvinnu :( Menin jemmapaikka numero kaks ja siel oli kahen levyn paperit kauniissa ojennuksessa :( HELVETTI sanoin mä !!!
Löysin kuiteski leipälaatikosta kaks tummaa pandaa... joten niillä sitte pärjättiin =D
Puolilta päivin isäntä latas pyykkikonetta päälle ja ihmetteli kovaan ääneen, et pyöriipäs rumpu kevyesti... mistä lie senki huomannu !!!
Syy selvis hetkisen kuluttua, rumpu ei enää pyöriny muutoin, ku käsipelillä =( Sillälailla, se kuoli sit siihe ! Vaiks kai sen aika jo oliki, halpiskone ja ollu meil kuiteski jo vuodesta 1995 !!!!!
Mut siis just täl haavaa ei ois voinu olla huonompi hetki...
Leipomukset sain valmiiks ja noutaja oli haltioissaan... Ennen hänen saapumistaan olin niin kurkkuu myöte täynnä tätä kaikkee paskaa !!! En välttämäti olis mittää alkanu syömää, mut tavaroit teki mieli heitellä ja kakaroil huusin iha pienestäki... mut tää tuore äiti sai mut taas tuntemaan itteni jonkun arvoseks =))) Kiitos hälle !!!
Ja ei muuta ku uuden kakun kimppuun... Mun työtä oli helpotettu sen verta, et kakku tuotiin täytettynä mulle ja mä pääsin suoraan kuorruttaan sitä :)
Kreemit ja marsipaanit päälle... vähä kimalteita ja ruusut ja Muumit laitan aamulla... iha helppo nakki =)

Sitte lähettiinki naapurin eukon kaa lenkil. Käytiin ABC:lä ystävänpäivä kaffella =) Pystykaffet pahvimukista ulkona ja matkaa reissulle tuli karkeesti 10-12 kilsaa ja sauvat lenkkeilytin samal, iha niinku koiranki 8D
Sopat söin niin, et kolmelta eka, kuudelta toka ja äskö kolmas !!!

THE END

Olipas pitkä tarina... huomenna en välttämäti pääs koneen liki laisinkaan, muuta ku tietty aamul ennen ku lähetää kohti Sappeen alppeja =D
Huomisen päivitys siis ehkäpä vast sitte maanantaina ;)

Hyvää Yötä Ystävät Rakkaat