Tilityksen aika :(

Noh ! ois hienoo sanoo, et kaik on menny varsin mallikkaasti... toisena vaihoehtona ois ihan helvetin hyvä syyttää jotakuta muuta... mut kolmantena taidan vaan hissukseen ripittäytyä ja todeta, et paksu, mikä paksu :(
 Ensteks meni tosiaan ihan loistavasti, noi muutamat ekat päivät ja sopilla oli yksistään määrä pärjätä =/
Ja sopissahan ei mitään vikaa ol... tykkään + että olo on ihan loistava niiten kans !
Perjantaina päätin kuiteski terveellisesti herkutella, mut mulla vaan noi määrät ampuu ain hiukkasen ylitte 8/
Porkkanaa ja sellanen pikkanen 5 kg:n pussukka, muksuille jätskiä ja sellasta mitä en ol tiettykään pitkään aikaan syöny (maistaminen on mulle vieras sana;) !
Uskollisena laihduttajana kuorin ja pilkoin ittelleni parisen kiloa ja kuola valuten popsin ne poskeeni, kuvitellen, et aamulla tumppaan ne kaik tonne posliiniastian uumeniin ;)... Mut purkin pohja ku alko näkyä, ni jokanen paksu sen tietää, mitä aivot sanoo... ne sanoo, että "juntti, sä söit, anna palaa sit koko rahan edest" !!!
Ja niihän sii sit kävi, et ihan vaan vähän auton muksuja jätskisammioitten tyhjennyksessä :((( Ja se heil ostettu määrä oli luonnollisesti riittävä !  Kutakuinki noi lai viissiin sitte ja juu...


Lauantai... empäs ees muista, mut ei muistaakseni ryöstäytymistä 8O
Sunnuntai... hernekeittoa, rusinapaketti ja leipää ehtooks, et jaksaa jatkaa tätä dieettiä heti aamusta ;O

Nii, et paksu, mikä paksu... !!! =(((

Sit päästäänki tähän päivään, joka alko väsyneenä 5.15

Kuppi kahvia, kessun kera... aamukakka, nou näkyny porkkanoita ja vaaka:

87,7 kg

=
-1 kg viikko takasesta  ja pieni 
(Hajun verran oisin halunnu enemmän, mut oikeesti täst ei parane ny alkaa syytteleen ketään muuta, ku ittiäs !)

Lenkki Petrin kans, Aake tarhaan, siivouspäivän korkkaus ja ny istun täs !

 

 

Suunnitelman poikanen, millä sais hiukka potkua pesään... ylimäärästä aikaa kunnei ol, eikä joutorahaa kyl sitä ostaakkaan =/

1. hypnotisointi... likkakaveri kävi ja kohtuu positiivisin tuloksin, joskin aiheena tupakanpoltto :) Mul on kyl täs kohtaa aivan sama vaikka lähtis toi kessutteluki... mut painoa en sihen tilal sit ota !!! Jompi kumpi siis, pöllit taikka pfläskit ja ihanteellisimmillaan molemmat ja hintaa leikille tulee 70 €. Helppoo, ku heinään teko ;)

2. kirkasvalolamppu... mä oon aika kroonisesti väsyny, vaikken koskaan ennen ol moista kaamosmasennusta tuntenukkaan, enkä haluis sellast myöntää nytkään :( Tää näkyy ihan siittä, et en vaan saa ny täl hetkel oikeen mittää valmiiks... monta projektia keskeneräsenä ja liikaa ajatuksia päässä, haaveista puhumattaakaan !
Hitto, ku sais ny nollattuu elämän joteski ihan puhtaal pöydäl ja alotettuu siittä ilman minkäänsortin vastoinkaymistä, pahaa muistoa, epäonnistunutta yritystä, muutamia henkilöitä... kyl te tiedätte mitä mä tarkotan !!!... Iso kukkaro siin pöydäl vois kyl olla, vaiks muuten oliki puhdas ;)

3. ?... tätä mä taidan ettiä ja uskon, et se on se mitä mä noudatan =) Ja sihen jos ottais tueks hypnositoinnin ja kirkasvalolampun, ni eiköhän tää täst :)

Kovaa vauhtia muuten suunniteltiin ja sovittiinki jo, et sunnuntaisin alotetaan käymään salil ja uimas... sellanen koko perheen juttu siis :) Päätin, et sunnuntaisin kakut lähtee sit ain ennen kymppiä, jotta suunnitelmasta saadaan pidettyy kiinni (ja sunnuntaihan on ainut päivä, jollonka jollakulla meitin kakaroista ei ol minkään sortin harrastusta).
No tää kaatus sit heti ekaan sunnuntaihin, ku Anttonille tuli kuiteski sihen turnaus ja tulevaisuudessa on viel sit harkkaritki sunnuntaisin 14.00... Perskele !
Mä oon luonteeltani sellanen hiukka liianki tasapuolinen ja olen tietty muksuil tartuttanu tän ominaisuuden =/ Voisinhan siis omahyväsenä mennä kahen kans ain uimaan (salille, kun on aika hankala 6 ja 9 veen kans mennä) ja se uiminen on sit yhtäkuin lillumista lätäkössä. Ilta meniski sit kivasti vanhimman kans kiukutellessa, kun oon huono äiti ja jättäny hänet hunningolle... onhan hällä isä, mut äiti on tietty parempi, niinkus tiedätte !
Uimapaikat menee muuten järjestäin kaikki tääl nurkil kiinni kello 17... ja se jos joku hankaloittaa tätä suunnitelmaa =(
Ens sunnuntaina on kuiteski tarkotus koittaa uusiks... ja koitan keksii sihen jonkun blän biin, jos toi menee taas käsille :)

Nyt oon vuodattanu... tai enempiki oli tarkotus raapustaa, mut ku ajatukset menee nopsemmin, ku sormet hakkaa kirjaimia ;)
Koitan jaksaa / päästä koneelle ny joka ilta, jotta saan kaik tunnustukset tänne heti eikä sit vast viidestoist päivä.
Nyt jatkan tätä siivouspäivää...