Aamu, ei hyvä... litra vettä ja puolikas patukka, sitte jees ja tunnin pääst toinen puolikas ja taas litra vettä, ni joha alko elämä luistaa =)

Liikuntapuoli tän päivän osalt jäi melko tarkkaan nollan paremmal puolel =( Mut marsipaaniruusuja on nyt paljon, autossa uudet renkaat ja pyykkikori tyhjä... Aakella pakkanen täynnä soijapullia (siis lihapullan korvikkeita), Mirjamin synnytyspeti valmiina ja ja ja... Nii juu tosiaan, toi Mirkku on taas iha viimesillään tiineenä :) Johan se vimppa penikka lähtiki uuteen kotiin viime viikon lauantaina ;)
Eli kissanpentuja kaipaavat, koht niit taas on 8)


Muuten menee ihan jepulis jee... viikonloppuun, joka alkaa siis huomen aamusta, oon koittanu latautuu kunnolla tän päivän =) Eessä varmaan koko viikonlopun kestävä työrupiama, kakkuja, kakkuja ja kakkuja... Ens viikolla täällä alkaa noi koulut, ni tarttis viel saada senkin puoleen hiukka hoidettua hommia kuntoon... Sunnuntaina Hepojokiseuran saunailta, joka kans vähä imee voimia !!!
Mut taas, elämää tää vaa o ja haudassa o sit joskus hyvä maata :)))

 


... Vaiks aamulla ei kyl ollu OK !!! Saatiin meinaan maanantaina uudet mitat ja mää tyttö sit tukkaputkella  tänä aamusta mittaamaan ja vertaamaan edellisiin lukemiin...
Tissit oli kasvanu melkeen 9 senttiä LOISTAVAAAAAA !!!
Mut sitte, vyötärö 5 senttii, lantio 6 senttii, perse samaten... Ei hemmetti, mullaha meinas tulla parku ja ku mulla ei kuiteskaa ol ollu millää tappaa semmonen suurentunu olo =(((

Pöllillä kävin tos takapihal ja rypesin hetken ittesäälis... Kokosin kuiteski itteni, enkä turvautunu ÖÖÖ tyhjään jääkaappiin ja mittasin itteni uudelleen ja sil vanhal mital =)
ZADAAAAA
, sentti siellä ja sentti täällä plussaa näytti se mitta !!! Eli mittauslaitteissa on eroja, niinku suklaissa ;)

Laitan lukemia jossain vaiheessa näytille tonne "mittasivulle"... Nyt mä meen maata :)

HUOMISEEN... (kirjotan jos oon ns. elävien kirjoissa) =)