Terveisiä Sappeelta... laskettelemas oltiin ja hengis ollaan !!!
Tulin kuiteski tekeen pikapäivityksen, vaiks sanoinki eilen etten välttämäti jaksa. Tää ku on ny tapana ollu, ni ei parane kuiteskaa jättää väliin =)


Hieno reissu, oolmoust täydellinen sää ja kakarat oli hyväl pääl melkeen koko reissun ;))) Voikos muuta sit enää toivookkaa =)

Polvea ny hiukka särkee ja alaseläs pienosta jäykkyyttä !!! Johtuen vaan ja ainoostaan tosta Aaken hienosti alkaneesta skimbaajan urasta ;)
Aake on sellanen varsin omaperänen nappula, jonka pääominaispiirre on käsittämätön laiskuus ! Tänään hän kuiteski yllätti ittensä ja ympäristönsä, olemalla euroopan reippain nelivuotias 8D Ainut ongelma oli, et hänellä oli aivan liian hauskaa ;) Elikkäs kun hän meni nurin, ni nostaminen oli kovasti hankalaa, kos hän nauro koko ajan... ei siis "pystyny" auttamaan itte tuuman vertaa... oikeesti nauraa räkätti maha vääränä ja oli ku makaroni (keitetty) :) Ja sitte hän laulo ja kaik hissimatkat Elämänvirtaa... Aline oli nelivuotiaana ihan samanlainen, ainut et hän meni yksin ylös ja tuli yksin laulaen alas... ehkä Aakeki sit ens talvena ;)
Anttonin reissusta ei pal ol sanottavaa, kos mä näin hänet ainoostaan kerran ja sillonki syömäs lihapiirakkaa !!! Oli kuulemma ollu kivaa, ku vähä haastattelin ;)

Mut siis kaikenkaikkiaan hieno korkkaus hiihtolomalle... ja nyt onki sit jo rahat loppu ;)))

Toisinsanoen, ei mikään halpa reissu !!!

Syömisist sen verta, et sen mä meinasin unohtaa iha kokonaan (juu'u minä). Rinteen ku näin, ni se oli menoa sitte =)
Kolmelta ryystin siis mansikkasopan... seittemältä suklaasoosin ja äskö sit suklaa-toffeeliemen !!! Extrabonuslisukkeena tein tänään tähän tiukkaaki tiukempaan ruokavalioon sellasen poikkeuksen, että tuuppasin suuhuni sokerittoman purukumin ja yhden vaan... ja sille löytyy sellanen selitys, et meinasin oikeesti paluumatkalla äskö sammua rattiin ;( Ajattelin sen piristävän, kos pannu kahvia ei enää auttanu ja KYLLÄ, siit oli apua + et kilautin viel Rouva Hoolle ja sillä sain viel 32 minuuttia "lisäaikaa"... juoruilu on kans siis iha hyvästä =)
Toki oisin tietty voinu isäntääki pyytää ajamaan, mutku mä en tykkää/voi istua hanttimiehen puolella !!! Alkaa särkee pää ja sit oksettaan =/

Aamulla ennen ku reissulle lähettiin, kävin tietty viel Petrin kaa lenkil !!!
Eli oliko riittävästi yhteen päivään... se selvinnee huomenissa 8O

Nyt on hiukka vilu, joten kipitän nyt yläkertaan ja meen vällyjen alle maata =)

Hyvää Yötä