... jees, vaiks aamu anto ihan muuta ymmärtääkki !!!
 Eli juur, ku arki oli tuon taivahan selvä... ni eiks perkele auto heittäny sit hanskat tiskiin !!!
Paku vietiin jo tiistaiehtoosta isompaan remppaan, citikan huolsin viime viikol ja ny lainattiin sit Mummun Yaris, pakun huoltoajan aikaseks kulkuseuvoks... Kaik siis piti olla ihan jees !!! Mut nii siin vaan kävi, et Mummun ajokki ei sit lähtenykkää aamul käyntiin =( Ja kuis sattukaa, et isäntä nappas sit citikan ja mä jäin nuolemaan näppejäni ton raadon kans tänne perähelvettiin :(((
Matkaa mul on tonne työmaal vaan sen kilsan verran, mut Aaken ku nakkaa tarhaan, ni matkaa kertyyki suuntaansa sit jo 7 sellast ! Pakkasta karkeesti ilmasten helvetisti... joten se siittä sitte =(

Luojan onni mul on tääl euroopan parhaimmat naapurit ja ku toi oikeen puolenen oli tullu navetastaki ajois ulos... ni saatiinhan me Aaken kans kyyti keskustaan ja mä takas... KIITOS KRISSE !!!

Eli päivä oli pelastettu sillä... ja ysiltä pääsin vauhtiin tuol tallis =)
Nii juu, kävin mä Petrin kans ton tavis aamulenkin ennen tota autorumbaa tietty :)
 

Muuten päivä oli ihan jees... Pikkusisko saapus WT:n siin puolilt päivilt ja päästiin naamakkain suunnitteleen hiukka tulevii Hää-messui =)
Saatiin kasaan myös eka dummycake :))) Ja siit tuli ihan himohieno... eli yhteistyö parhaimmillaan pelas loistavasti ! Loput miljoona hommaa ku saadaan valmiiks suunnitelmien mukaan, ni veikkaan et elämä saattais alkaa jo hymyileen !!!Tuo ei ole se meijän tekemä cake !.. siittä kuvia sit vast messujen jälkeen =)
 

Muuten sit ihan asiast kukkaruukkuun... tai oikeesti ihan tähän blogin varsinaiseen tarkotukseen !
Tuli kommentti tuonne "Ennen jälkeen-kuviin"... Piiitkäääään, pitkään aikaan en siel ol käyny kuvia kattelemas... saatikka kommentteja lukemas, mut nyt sen tein !!!

KOHTA 1. Totesin, et täl blogil on ihan älyttömän laaja lukijakunta =)

KOHTA 2. Hävettää ihan helvetisti, et nuo päivitykset alko pikkuhiljaan kevään jälkeen vähentyy... ei olis saanu !!!

KOHTA 3. Viel enämpi hävettää se, etten saanu karistettuu sitä vimppaa viittä kiloo sillon heti... vaiks UHO oli valtava :(((

KOHTA 4. Tulin ihan sikahyväl tuulel, ku luin kommentteja (vaiks puolet niist onki omia)... Kiitos siis viel kerran kaikille kommentoijalle tasapuolisesti =D

KOHTA 5. Oon edelleen ittestäni ylpeä, enkä meinaa uskoa niit kuvii todeks... voiks vuodes unohtaa ?

KOHTA 6. Oon myös ylpee siittä, et kiloja on tullu tän 9 kk:n aikana takas only 5 kiloo... kos huomattavasti enämpiki se olis voinu olla ja todennäkösempänä henk.koht pidin painon nousua, ku laskua !

KOHTA 7. Sain käsittämättömän lisäpotkupläjäyksen, ku luin kommentit ja kattelin kuvia... Täst voi siis tullakki viel jottain 8)
 

Jooo ja laarin laarin laa... juttua olis, mut pakko mennä pikkuhiljaa maata... Kolme soppaa, se aamulenkki ja paukkuvasta pakkasesta huolimatta olin Alinen ja Aaken kans luistelemas tunnin verran =) Puolet ajasta kannattelin Aakea ja puolet luistelin kenttää ympäri (sen tunnen perssiissä jo nyt... huomenna saatan tarkentaa) :)

Oikein hyvää yötä... Ja TSEMPIT IHAN JOKASELLE "MEIKÄLÄISELLE" HUOMISEEN PÄIVÄÄN !!!