Ja viimistä viedään taas... siis tätä viikkoa viis =)
Eiku siis huomenna on vimppa päivä, mut siis vaakalle nousen sit heti aamusta... ja auta armias jos ny ei ol kiloa enempää paino madaltunu !!!
182345d2jmtacc7x.gif

Tänään o ainaski kulutettu kaloreita 8)
Aamun alotin tietty lenkillä, kutakuinki viiden aikaan... Kymmentä vaille seittemän olin jo pelipaikalla, ku sahuri käynnisti kenttäsahan ja tasan seiskalta alko jäätävä puushouvi =) Ysiltä oli kaffepaussi ja onneks Arja oli tullu puol tuntia ennen jeesaan, ni ei tarttenu sit leikkii enää keittiöntätiä ;)
12.00 oli ruokatunti... muut söi tietty kaikkea kivaa, mitä Arja oli pakkasista onkinu ja mä ryystin soppani !
15.15 oli seuraava kaffepaussi... ja kaik muu aika oliki sit sitämyöten tiivistä puun kantamista ja laudantekoa... et taas sitä arvostaa tätä meijän kivitaloa, mikä lämpiää maalämmöllä 8)
Kuudelta sahuri sammutti traktorinsa... meijän urakka ei ikävä kyl loppunu siihen, vaan sit minämamma tartuin moottorisahaan ja tunnin verran siin viel sit reippailtiin...
Seiskalta mä pakkain pillit pussiin ja siirryin seuraavaan bisnekseen... Eli Arjan kans lähettiin Kicksiin kattomaan seuraavaa työmaata :) Ja huomen aamusta mä starttaanki ton citikan ja kaahaan kohti Helssinkiä ja siellä oottaa viis kohdetta... Arja taasen odottaa keskiviikkoaamua ja lähtee sit ajeleen tonne itään ja hoitaa sen päätyn kuntoon =)
Herran Haltuun siis pari päivää puukasat ja WT... Torstaina viimestän ollaan taas niitten kimpussa ;)

523651hrk7q2lyrl.gif

Jepsankeikkaa... ja äskön tulin tosiaan kotio... suihkussa kävin ja ryystin kaks soppaa ja ny meen hyvinki raukeena tonne vällyjen alle =)
Juonu oon muute tänään aikasten hyvin... eli ekan parin tunnin aikana (puusavotassa siis) lorahti kurkusta alas 1,5 litraa ja sit meninki laskuissa sekasi, ku muutki rupes juopotteleen mun pullosta ;)... vessassa kävin muutaman kerran enämpi, ku noit taukoja oli ja vaatteista ois voinu ihan puristamalla valuttaa sit nestettä pois ;)

Nyt kauniita unia kaikille... ja huomenna postaan, sikälimikäli en joudu jäämään hesan päätyyn !
2271973ec0ag2cxlz.jpg